TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ish-ndihmësi i Trump, Manafort pranon fajësinë

Top Channel - 14.09.2018

Ish-drejtuesi i fushatës së Donald Trump, Paul Manafort, ka pranuar një marrëveshje fajësie për të evituar një gjyq të dytë. Sipas dokumenteve të gjykatës ai ka pranuar fajësinë të premten për dy ...

Paul Manafort, dakort të bashkëpunojë me Prokurorin Special, Mueller

VOA - 14.09.2018

Ish-kryetari i fushatës presidenciale të Donald Trump-it, Paul Manafort, do të bashkëpunojë me hetimin që po kryen Prokurori i Posaçëm Robert Mueller, lidhur me përfshirjen e Rusisë në zgjedhjet ...

Ish-shefi i fushatës së Trumpit pranon fajin për dy akuza

Evropaelire - 14.09.2018

Paul Manafort, ish-udhëheqës i fushatës zgjedhore të presidentit amerikan, Donald Trump, e pranoi fajin për dy akuza kriminale të ngritura nga zyra e këshilltarit të posaçëm, Robert Mueller.

Manafort shqetëson Trumpin, pakt fajësie me prokurorët?

Top Channel - 14.09.2018

Ish-kreu i fushatës zgjedhore të presidentit Donald Trump dhe një prej lobistëve më të shquar të Uashingtonit, Paul Manafort duket se është shumë pranë arritjes së një marrëveshjeje fajësie me ...

Ish-ndihmësi i Trump, Manafort pranon fajësinë

Medial - 14.09.2018

Ish-drejtuesi i fushatës së Donald Trump, Paul Manafort, ka pranuar një marrëveshje fajësie për të evituar një gjyq të dytë. Sipas dokumenteve të gjykatës ai ka pranuar fajësinë të premten për dy ...

Ndikimi rus në zgjedhjet amerikane/ Ish-bashkëpunëtori i Trump pranon fajin për 2 akuza kriminale

SOT - 14.09.2018

Ish-kryetari i fushatës presidenciale të zotit Trump, Paul Manaforti, ka rënë dakort të pranojë fajin për dy akuza kriminale si pjesë e një marrëveshjeje me Prokurorin e Posaçëm Robert Mueller.

Ish-shefi i fushatës së Trumpit pranon fajin për dy akuza

Telegrafi - 14.09.2018

Paul Manafort, ish-udhëheqës i fushatës zgjedhore të presidentit amerikan, Donald Trump, e pranoi fajin për dy akuza kriminale të ngritura nga zyra e këshilltarit të posaçëm, Robert Mueller.

Manafort shqetëson Trumpin, pakt fajësie me prokurorët?

Medial - 14.09.2018

Ish-kreu i fushatës zgjedhore të presidentit Donald Trump dhe një prej lobistëve më të shquar të Uashingtonit, Paul Manafort duket se është shumë pranë arritjes së një marrëveshjeje fajësie me ...

Ish-shefi i fushatës së Trumpit pranon fajin për dy akuza

Lajmi.net - 14.09.2018

Paul Manafort, ish-udhëheqës i fushatës zgjedhore të presidentit amerikan, Donald Trump, e pranoi fajin për dy akuza kriminale të ngritura nga zyra e këshilltarit të posaçëm, Robert Mueller.

Manafort shqetëson Trumpin, pakt fajësie me prokurorët?

Java News - 14.09.2018

Ish-kreu i fushatës zgjedhore të presidentit Donald Trump dhe një prej lobistëve më të shquar të Uashingtonit, Paul Manafort duket se është shumë pranë arritjes së një marrëveshjeje fajësie me ...

Ish-shefi i fushatës së Trumpit pranon fajin për dy akuza

Botasot - 14.09.2018

Paul Manafort, ish-udhëheqës i fushatës zgjedhore të presidentit amerikan, Donald Trump, e pranoi fajin për dy akuza kriminale të ngritura nga zyra e këshilltarit të posaçëm, Robert Mueller.