TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mbahet Forumi i dytë Ekonomik Kosovë-Greqi

Zeri - 15.04.2019

Është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë, në Athinë, pas Forumit të parë Ekonomik në mes dy vendeve, që ishte mbajtur në mars të vitit 2017 në Prishtinë nën organizminin e Ministrisë së ...

Mbahet Forumi i dytë ekonomik Kosovë-Greqi

Telegrafi - 15.04.2019

Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – ...

Mbahet Forumi i dytë Ekonomik Kosovë-Greqi

Lajmi.net - 15.04.2019

Është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë, në Athinë, pas Forumit të parë Ekonomik në mes dy vendeve, që ishte mbajtur në mars të vitit 2017 në Prishtinë nën organizminin e Ministrisë së ...

Greqia s’e njeh Kosovën, por bashkë organizojnë forum ekonomik në Athinë

Gazeta Express - 15.04.2019

Greqia vazhdon të jetë ndër vendet e pakta të Bashkimit Evropian që ende nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, por ky fakt nuk e ka penguar atë që bashkë me Kosovën të organizojnë një forum ...

Mbahet Forumi i dytë ekonomik Kosovë-Greqi

Botasot - 15.04.2019

Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – ...