TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjon Karrica me këngë të re, ‘shokon’ me promon e klipit

Lajmi.net - 14.02.2018

Po vjen me këngë të re. Gjon Karrica këngëtari i hitit “Sex Toy”, sot është shndërruar sërish në një nga figurat më të përfolura, kjo për shkak të një video të lansuar, e cila paralajmëron ardhjen e ...

Gjon Karrica virgjereshen tani e quan “Kur*ë”

Flaka - 14.02.2018

Është Gjon karrica ai që përherë le gojë hapur publikun me projektet e tij që shpesh i tejkalojnë parashikimet, për shkak të temave që prek dhe skenave në videoklipe e në perfomrnaca televizive.

Gjon Karrica virgjereshen tani e quan “Kur*ë”

Zhurnal - 14.02.2018

Gjon Karrica virgjereshen tani e quan “Kur*ë” Është Gjon karrica ai që përherë le gojë hapur publikun me projektet e tij që shpesh i tejkalojnë parashikimet, për shkak të temave që prek dhe skenave ...