TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Botasot - 08.11.2019

Zv. ministri i Mjedisit, Jani Makraduli në intervistë për “Fokus” tha se të gjitha institucionet përkatëse janë përgjigjur shpejt në derdhjen e mbeturinave toksike në OHIS.

Afati i tenderit për heqjen e lindanit nga OHIS është zgjatur deri më 16 dhjetor

Portalb - 08.11.2019

Me kërkesën e ofertuesit, tenderi ndërkombëtar i shpallur më 15 mars të vitit të kaluar për përzgjedhje të teknologjisë së heqjen e mbeturinave HCH (lindan dhe izomerët e saj) nga oborri i fabrikës ...

Alarm në fabrikën OHIS në Shkup, materie toksike rrjedhin nga shpërthimi i një tubacioni

Ina - 08.11.2019

Gjashtë ton ujë të përzier me materie toksike kanë rrjedh nga një cisternë me kimikate me toksikë të lartë dhe të rrezikshme. Ky helm kimik i rrezikshëm duhej të transportohej jashtë vendit.

Lëngu i cili rrodhi në “Ohis” do të paketohet në paketim të përshtatshëm, inspektorët nesër sërish në terren

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Inspektorati Shtetëror për Mjedis Jetësor informoi se gjatë ekspertizës së bërë në fabrikën “Ohis” është marrë një ekzemplar nga laboratori i MPB i cili do të hetohet, ...

Kimikati nga Ohis do të mblidhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt

Telegrafi - 08.11.2019

Kimikati që derdhet në Ohis do të mbledhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt, thotë inspektori i shtetit të Mjedisit, Pejo Kirovski. Ai shpjegon se këto janë valvula që janë 30 vjeç të vjetra dhe për ...

Derdhet materie e rrezikshme në fabrikën “Ohis”, banorët ankohen për djegje të syve dhe dhimbje koke (Video)

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Nga një cisternë në fabrikën “Ohis” është derdhur sasi e madhe e një materje të rrezikshme. Për momentin te fabrika ka prezencë të lartë të policisë dhe një veturë e ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Telegrafi - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme por përhapen nga fabrika OHIS

Botasot - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Alb Portali - 08.11.2019

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS. Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka ...

Kimikati nga Ohis do të mblidhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt

Botasot - 08.11.2019

Kimikati që derdhet në Ohis do të mbledhet dhe ruhet në mënyrë të sigurt, thotë inspektori i shtetit të Mjedisit, Pejo Kirovski. Ai shpjegon se këto janë valvula që janë 30 vjeç të vjetra dhe për ...

Afati i tenderit për heqjen e lindanit nga OHIS është zgjatur deri më 16 dhjetor

Flaka - 08.11.2019

Me kërkesën e ofertuesit, tenderi ndërkombëtar i shpallur më 15 mars të vitit të kaluar për përzgjedhje të teknologjisë së heqjen e mbeturinave HCH (lindan dhe izomerët e saj) nga oborri i fabrikës ...

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Telegrafi - 08.11.2019

Zv. ministri i Mjedisit, Jani Makraduli në intervistë për “Fokus” tha se të gjitha institucionet përkatëse janë përgjigjur shpejt në derdhjen e mbeturinave toksike në OHIS.