TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Pse po i bëjmë ne punët e pista të presidentit Donald Trump?”

Gazeta Tema - 12.07.2019

Nga Luiza Ch.Savage dhe Nancy Scola* Pavarësisht gjuhës së re të butë nga presidenti Donald Trump në luftën e tij me gjigantin e teknologjisë Huawei, zyrtarët që udhëzojnë strategjinë 5G të Amerikës ...

Telefoni i parë 5G i Huawei nuk do të jetë ai që keni menduar

PC World - 12.07.2019

Plani i Huawei ka qenë që telefoni i parë 5G të ishte ai me palosje Mate X, por një shtyrje e minutës së fundit të telefonit inovativ 2,600 dollarësh për në Shtator ndryshoi planet e kompanisë.

Telefoni i parë 5G i Huawei nuk do të jetë ai që keni menduar

Medial - 12.07.2019

Plani i Huawei ka qenë që telefoni i parë 5G të ishte ai me palosje Mate X, por një shtyrje e minutës së fundit të telefonit inovativ 2,600 dollarësh për në Shtator ndryshoi planet e kompanisë.