TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebook-ut

VOA - 09.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botëm, ...

Evropa hidhet në aksion për të rregulluar monedhat virtuale

Medial - 09.10.2019

Komisioneri Evropian i financave premtoi ditën e Marte se Unioni do të propozojë rregulla të reja për monedhat virtuale, një përgjigje e cila vjen si reagim i planeve të Facebook për të prezantuar ...

Evropa hidhet në aksion për të rregulluar monedhat virtuale

PC World - 09.10.2019

Komisioneri Evropian i financave premtoi ditën e Marte se Unioni do të propozojë rregulla të reja për monedhat virtuale, një përgjigje e cila vjen si reagim i planeve të Facebook për të prezantuar ...

Libra, shqetësime në SHBA rreth monedhës së re dixhitale të Facebook-ut

BalkanWeb - 09.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, ...

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebookut - Libra

Koha.net - 09.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebookut, Mark Zuckerberg, do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë digjitale që do të përdorej në të gjithë ...

Zuckerberg dëshmon përpara Senatit Amerikan për kriptomonedhën Libra

PC World - 10.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, ...

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra

Telegrafi - 10.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...

Zuckerberg pritet të dëshmojë përsëri para Senatit amerikan

Tetova Sot - 10.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...

Zuckerberg pritet të dëshmojë përsëri para Senatit amerikan

Zeri - 10.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebook-ut

Botasot - 10.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botëm, ...

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan

BalkanWeb - 10.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...

Zuckerberg pritet të dëshmojë përsëri para Senatit amerikan

Gazeta Express - 10.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebook-ut

Tetova Sot - 10.10.2019

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botëm, ...

Zuckerberg pritet të dëshmojë përsëri para Senatit amerikan

Ina - 11.10.2019

Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë ...