TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pendarovski-Priebe: Sundimi i ligjit i rëndësishëm në procesin e integrimit në BE

Botasot - 11.09.2019

Presidenti Stevo Pendarovski u takua sot me Reinhard Priebe, ish-drejtor i Komisionit Evropian dhe drejtues i një grupi ekspertësh për çështje sistemike në fushën e sundimit të ligjit.

Priebe: Për sundimin e së drejtës duhen politikanë të pavarur

Botasot - 11.09.2019

“Gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor ballafaqohen me standardet e sundimit të së drejtës. Disa herë janë të nevojshme ndryshime ligjore, e për këtë duhen politikanë të pavarur, të cilët do t’i bëjnë ...

Priebe: Për sundimin e së drejtës duhen politikanë të pavarur

Telegrafi - 11.09.2019

“Gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor ballafaqohen me standardet e sundimit të së drejtës. Disa herë janë të nevojshme ndryshime ligjore, e për këtë duhen politikanë të pavarur, të cilët do t’i bëjnë ...

Pendarovski – Priebe: Sundimi i ligjit i rëndësishëm në procesin e integrimit në BE

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Presidenti Stevo Pendarovski u takua sot me Reinhard Priebe, ish-drejtor i Komisionit Evropian dhe drejtues i një grupi ekspertësh për çështje sistemike në fushën e sundimit të ...

Pendarovski-Priebe: Sundimi i ligjit i rëndësishëm në procesin e integrimit në BE

Telegrafi - 11.09.2019

Presidenti Stevo Pendarovski u takua sot me Reinhard Priebe, ish-drejtor i Komisionit Evropian dhe drejtues i një grupi ekspertësh për çështje sistemike në fushën e sundimit të ligjit.