TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Truku më i thjeshtë që mund ta përdorni për ta lënë sheqerin dhe për të humbur peshë

Telegrafi - 12.06.2019

Një grua 40-vjeçare, e quajtur Mary, nuk kishte pasur probleme mjekësore derisa ishte futur në fazën e menopauzës. Kjo grua nuk kishte pasur probleme hormonale gjatë jetës së saj – kishte lindur ...

Truku më i thjeshtë që mund ta përdorni për ta lënë sheqerin dhe për të humbur peshë

Zeri - 12.06.2019

Një grua 40-vjeçare, e quajtur Mary, nuk kishte pasur probleme mjekësore derisa ishte futur në fazën e menopauzës. Kjo grua nuk kishte pasur probleme hormonale gjatë jetës së saj – kishte lindur ...