TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Leku vijon forcimin përballë euros dhe dollarit

Java News - 16.04.2018

Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, rreth 0.19 ...

Leku rrëzon të gjitha monedhat, dollari tjetër rekord

Mapo - 16.04.2018

Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, rreth 0.19 ...

Fuqizohet leku, bie ndjeshëm euro dhe dollari

SOT - 16.04.2018

Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, rreth 0.19 ...

Leku rrëzon të gjitha monedhat, dollari tjetër rekord

Koha.net - 16.04.2018

Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, rreth 0.19 ...

Surprizon leku, rrëzon të gjitha monedhat

Gazeta Tema - 16.04.2018

Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, rreth 0.19 ...

Leku rrëzon të gjitha monedhat kryesore të shportës, dollari tjetër rekord rënie

BalkanWeb - 16.04.2018

TIRANE – Monedha vendase është forcuar sot përkundrejt të gjitha monedhave kryesore të shportës. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro këmbehet sot në tregun vendas me 129.15 lekë, ...