TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rukiqi: Taksa 100 përqind vetëdijësoi qytetarët për prodhimet vendore

Botasot - 12.01.2019

Taksa 100 përqind ndaj produkteve të Serbisë, buxheti për vitin 2019, investimet e huaja direkte, ligji për investimet strategjike dhe implementimi i MSA-së, ishin disa nga temat kyçe të ekonomisë në ...

Rukiqi: Qytetarët janë vetëdijesuar të mos blejnë mallra serbe, bizneset janë solidarizuar me Qeverinë

Koha.net - 12.01.2019

Taksa 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë, buxheti për vitin 2019, investimet e huaja direkte, ligji për investimet strategjike dhe implementimi i MSA-së, ishin disa nga temat kyçe të ekonomisë ...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Lajmi.net - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Gazeta Express - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Rukiqi: Taksa vetëdijësoi qytetarët për prodhimet vendore

Telegrafi - 12.01.2019

Taksa 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë, buxheti për vitin 2019, investimet e huaja direkte, ligji për investimet strategjike dhe implementimi i MSA-së, ishin disa nga temat kyçe të ekonomisë ...

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Tetova Sot - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.

Bllokada ndaj Serbisë rrit shifrat e tregtisë mes Kosovës e Shqipërisë

Durres Lajm - 10.01.2019

Ndonëse Kosova i vendosi Serbisë taksë vetëm dy muajt e fundit, ajo ka lënë shenjë e madje ka ndikuar në rritjen e tregtisë mes dy shteteve shqiptare.