TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Adoptimi i 5G-së disa herë më i shpejtë se ai i 4G

PC World - 12.06.2019

Mese 1 milionë njerëz janë duke përdorur shërbimet 5G në Korenë e Jugut, një teknologji e cila është adoptuar me ritëm më të shpejtë sesa 4G. Qeveria e Koresë e Jugut tha se janë dashur 69 ditë që ky ...

Rrjeti 5G do të ketë më shumë përdorues se sa mendohej

Botasot - 12.06.2019

Gjiganti suedez i telekomunikacionit Ericsson ka rritur vlerësimin e tij për numrin e abonimeve për shërbimet në rrjetet e telekomunikacionit celular të gjeneratës së fundit 5G me 27 për qind në 1.9 ...

Adoptimi i 5G-së disa herë më i shpejtë se ai i 4G

Medial - 12.06.2019

Mese 1 milionë njerëz janë duke përdorur shërbimet 5G në Korenë e Jugut, një teknologji e cila është adoptuar me ritëm më të shpejtë sesa 4G. Qeveria e Koresë e Jugut tha se janë dashur 69 ditë që ky ...

Rrjeti 5G do të ketë më shumë përdorues se sa mendohej

Alsat - 12.06.2019

Gjiganti suedez i telekomunikacionit Ericsson ka rritur vlerësimin e tij për numrin e abonimeve për shërbimet në rrjetet e telekomunikacionit celular të gjeneratës së fundit 5G me 27 për qind në 1.9 ...

Po vjen 5G, internet me shpejtësi marramendëse – shihni se si do të na ndryshojë mënyrën e të jetuarit

Telegrafi - 10.06.2019

Teknologjia re e telefonave do të na ndryshojë jetën, me transmetime direkte shumë më të shpejta, si dhe komunikim falas me mesazhe nëpër turma të mëdha njerëzish.

Mançevski: Qytetet do të përfshihen me rrjetin “5G” deri 2027-n

Flaka - 10.06.2019

Konferenca e tretë ndërkombëtare e telekomunikacionit me temën “5G dhe Përtej” (5G and Beyond), sot zyrtarisht filloi në Shkup. Ministri për Informatikë, Shoqëri dhe Aministratë, Damjan Mançevski, në ...

Rrjeti 5 G do të ketë më shumë përdorues se sa mendohej

Koha.net - 12.06.2019

Gjiganti suedez i telekomunikacionit Ericsson ka rritur vlerësimin e tij për numrin e abonimeve për shërbimet në rrjetet e telekomunikacionit celular të gjeneratës së fundit 5G me 27 për qind në 1.9 ...

Po vjen 5G, internet me shpejtësi marramendëse – shihni se si do të na ndryshojë mënyrën e të jetuarit

Botasot - 11.06.2019

Teknologjia re e telefonave do të na ndryshojë jetën, me transmetime direkte shumë më të shpejta, si dhe komunikim falas me mesazhe nëpër turma të mëdha njerëzish.

Po vjen 5G, internet me shpejtësi marramendëse – shihni se si do të na ndryshojë mënyrën e të jetuarit

Idividi - 11.06.2019

Teknologjia re e telefonave do të na ndryshojë jetën, me transmetime direkte shumë më të shpejta, si dhe komunikim falas me mesazhe nëpër turma të mëdha njerëzish.