TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Grekët votuan: Do të hapen vendkalime kufitare drejtë Maqedonisë

Flaka - 15.05.2019

Votohen marrëveshjet për kufij të ri për vendin tonë, përcjell FLAKA. Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti në Athinë miratoi projektligjet e Ministrisë Greke të Punëve të ...

Anagnostopulu: Nesër në Selanik takimi i parë i Komisionit për shënime trsagtr

Medial - 15.05.2019

Athina, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Komisioni i Shënjave Tregtare dhe Emrave Tregtarë do të mbajë takimin e parë në Selanik nesër, tha Ministrja e Jashtme Alternative e Greqisë Sia Anangostopulu gjatë një ...

Parlamenti grek miratoi marrëveshjet për vendkalimet e reja kufitare drejt Maqedonisë së Veriut

Alsat - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare ...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

Telegrafi - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova ...

Parlamenti grek nis seancën për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalime të reja kufitare Greqi-Maqedoni

Alsat - 15.05.2019

Në sallë pothuaj të zbrazët, me disa deputetë nga partitë greke, dhjetë minuta pas orës 16 sipas kohës lokale filloi debati në seancë plenare në Parlamentin grek për ratifikimin e dy marrëveshjeve të ...

Aleanca Demokratike edhe pse është kundër Marrëveshjes nga Prespa, do të votojë për hapjen e vendkalimeve të reja ...

Medial - 15.05.2019

Athinë, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të ...

Dritë jeshile në komisionin e Parlamentit grek për kalimet e reja kufitare “Markova Noga” dhe “Majden”

Portalb - 14.05.2019

Komisioni për siguri kombëtare dhe çështje të jashtme në seancën e sotme në Parlamentin grek i pranoi draft ligjet e parashtruara nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për hapjen e ...

Demokracia e Re nuk mbështet hapjen e pikave të reja kufitare mes Maqedonisë dhe Greqisë

Gazeta Express - 14.05.2019

“Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë”, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin ...

Anagnostopullu: Para Marrëveshjes së Prespës hapja e vendkalimeve të reja kufitare haste në pengesa

Tetova Sot - 14.05.2019

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në të kaluarën ishte penguar, sepse nuk ekzistonin marrëdhënie bilaterale, tha ministrja alternative e Punëve të Jashtme të Greqisë, Sia Anagnostopullu gjatë ...

Vendkalime të reja kufitare RMV – Greqi, pr.ligji kaloi në Komisionin e jashtëm në Kuvendin grek

Flaka - 14.05.2019

Hapja e vendkalimeve të reja kufitare në Majden dhe Markova Noga në rajonin e Prespës, midis Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë, kaloi filtrin e parë në Parlamentin grek.

Greqia miraton hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë

Gazeta Express - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare ...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

Zeri - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova ...

PARLAMENTI GREK i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

Medial - 15.05.2019

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë ...

Opozita greke “PËR” hapjen e pikave të reja kufitare me Maqedoninë e Veriut

Flaka - 15.05.2019

Me zemër të ftohtë dhe të thyer, me brengosje të vërtetë, por me të vetmin kriter zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore mes dy vendeve dhe zhvillim ekonomik të Greqisë veriore, do të votojmë ...

Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e marrëveshjeve për vendkalimet kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe ...

Medial - 15.05.2019

Athinë, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për ...

Opozita greke kundër zgjerimit të kufirit me Maqedoninë

Albeu.com - 14.05.2019

“Nuk do t’i mbështesim ligjet , për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë”, tha Jorgos Kumucakos , deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që ...

Parlamenti grek ka dhënë dritë të gjelbër për Marrëveshjet për vendkalimet kufitare të reja drejt vendit tonë

Portalb - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA-s, Potamit dhe Aleancës Demokratike, Parlamenti grek i votoi projekt ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë për Marrëveshjet për hapje të vendkalimeve të reja kufitare ...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

Tetova Sot - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova ...

Anagnostopulu: Nesër në Selanik takimi i parë i Komisionit për shënime tregtare

Flaka - 15.05.2019

Komisioni i Shënjave Tregtare dhe Emrave Tregtarë do të mbajë takimin e parë në Selanik nesër, tha Ministrja e Jashtme Alternative e Greqisë Sia Anangostopulu gjatë një debati në Parlamentin Grek për ...

Parlamenti grek pritet të votojë marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

Gazeta Express - 15.05.2019

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të ...

Demokracia e Re do të votojë kundër hapjes së vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

Tetova Sot - 14.05.2019

Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin ...

Kuvendi i Greqisë votoi ligje për hapjen e vendkalimeve kufitare me Maqedoninë e Veriut

Botasot - 15.05.2019

Me votat e SYRIZA, Reka dhe Aleancës Demokratike, Kuvendi i Greqisë i votoi draft ligjet nga Ministria e Punëve të Jashtme greke për marrëveshjen për të hapur vendkalime të reja kufitare tek Markova ...

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

Portalb - 16.05.2019

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë ...

Parlamenti grek voton marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

SOT - 15.05.2019

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të ...

Demokracia e Re do të votojë kundër hapjes së vendkalimeve të reja kufitare mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

Flaka - 14.05.2019

Nuk do t’i mbështesim ligjet, për shkak se nuk mund do të jemi pjesë e kësaj loje të qeverisë, tha Jorgos Kumucakos, deputet i Demokracisë së Re, i cili është raportues për projekt ligjet që dalin ...

Parlamenti grek i votoi ligjet për vendkalimet kufitare, sot takim për shenjat tregtare

Tetova Sot - 16.05.2019

Komisioni për shenja tregtare dhe emra tregtarë sot në Selanik do të mbajë takim të parë, sipas asaj që dje e zbuloi ministrja alternative për punë të jashtme të Greqisë, Sia Anaganostopulu gjatë ...

Parlamenti grek voton marrëveshjet për vendkalimet kufitare me Maqedoninë e Veriut

Botasot - 15.05.2019

Në seancë plenare të caktuar në ora 16 sipas kohës lokale, Parlamenti grek do të votojë për ratifikimin e dy marrëveshjeve të nënshkruar në mars dhe prill në Shkup për hapjen e dy vendkalimeve të ...