TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ish-vegjetariania në gjueti për të ushqyer familjen e saj! – FOTO

Top Channel - 22.07.2019

Një ish-vegjetariane ka zbuluar se si ajo ushqen familjen e saj, me kafshë të cilat ajo vet i gjuan. Rachel Carrie, 35 vjeç, nga Yorkshire, ka qëlluar 80 fazan, 40 rosa dhe rreth 125 pëllumba, gjatë ...

FOTOT: Ish-vegjetariania seksi merr çiften dhe del për gjueti

Gazeta Tema - 22.07.2019

Rachel Carrie, 35 vjeç, nga Yorkshire, ka qëlluar 80 fazan, 40 rosa dhe rreth 125 pëllumba, gjatë vitit të kaluar. Ajo gjuan me lejen e fermerëve dhe pronarëve të tjerë të tokës dhe djali i saj ...

Ish-vegjetariania në gjueti për të ushqyer familjen e saj

Alsat - 22.07.2019

Një ish-vegjetariane ka zbuluar se si ajo ushqen familjen e saj, me kafshë të cilat ajo vet i gjuan. Rachel Carrie, 35 vjeç, nga Yorkshire, ka qëlluar 80 fazan, 40 rosa dhe rreth 125 pëllumba, gjatë ...

Ish-vegjetariania tani në gjueti

Portalb - 22.07.2019

Ajo gjuan me lejen e fermerëve dhe pronarëve të tjerë të tokës dhe djali i saj adoleshent ka ngrënë kafshë gjahu që në prej moshës katër vjeçare. Carrie dikur ishte një vajzë vegjetariane dhe ...