TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Me sallën mbushur dhe drejt suksesit të këtij edicioni, sot filloi “Jazzfest Tetova 2019” (VIDEO)

Portalb - 11.09.2019

Me sallën mbushur me publik i cili shijonte në maksimum muzikën e grupit, “Taksim Trio” , në Qendrën për Kulturë – Tetovë, sot filloi edicioni i katërt i “Jazzfest Tetova 2019”.

Me sallën plotë dhe drejt suksesit të këtij edicioni, sot filloi “Jazzfest Tetova 2019” (VIDEO)

Portalb - 11.09.2019

Me sallën plotë, dhe me një publik i cili shijonte në maksimum muzikën e grupit “Taksim Trio” , në Qendrën për Kulturë – Tetovë sot filloi edicioni i katër i “Jazzfest Tetova 2019”.

“Taksim Trio”, ngritë sot siparin e Festivalit “Jazzfest Tetova 2019”

Portalb - 11.09.2019

Duke filluar nga sot, 11 shtator 2019 , në Qendrën për Kulturë të Tetovës do të mbahet edicioni i katërt i Festivalit të xhazit “Jazzfest 2019”. Siparin e Festivalit do ta hapë grupi “Taksim Trio”, i ...

“Tavitjan Brothers ft. Rhani Krija”, në natën e dytë të festivalit “Jazzfest Tetova”

Portalb - 11.09.2019

Në natën e dytë të Festivalit të xhazit “Jazzfest 2019” do të shfaqen “Tavitjan Brothers ft. Rhani Krija”. Nata e dytë, do të mbahet më 12 shtator 2019, në Qendrën për Kulturë të Tetovës, me fillim ...

“Taksim Trio” do ta hapë siparin e Festivalit “Jazzfest Tetova 2019”

Portalb - 10.09.2019

Duke filluar nga nesër, 11 shtator 2019 , në Qendrën për Kulturë të Tetovës do të mbahet edicioni i katërt i Festivalit të xhazit “Jazzfest 2019”. Siparin e Festivalit do ta hapë grupi “Taksim Trio”, ...

“Taksim Trio” do ta hapë siparin e Festivalit “Jazzfest Tetova 2019”

Zhurnal - 10.09.2019

Duke filluar nga nesër, 11 shtator 2019, në Qendrën për Kulturë të Tetovës do të mbahet edicioni i katërt i Festivalit të xhazit “Jazzfest 2019”. Siparin e Festivalit do ta hapë grupi “Taksim Trio”, ...