TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Me 11 shtator 2000 u vra arkitekti Rexhep Luci, kundërshtari i mafisë urbane

Portalb - 11.09.2019

Rexhep Luci ishte Drejtor i Departamentit të Planifikimit Hapësinor, Rindërtimit dhe Zhvillimit në Komunën e Prishtinës dhe arkitekt i cili u vra menjëherë pas luftës, për kundërshtimin e ndërtimeve ...

Me 11 shtator 2000 u vra arkitekti Rexhep Luci

Portalb - 11.09.2019

Rexhep Luci ishte Drejtor i Departamentit të Planifikimit Hapësinor, Rindërtimit dhe Zhvillimit në Komunën e Prishtinës dhe arkitekt i cili u vra menjëherë pas luftës, për kundërshtimin e ndërtimeve ...