TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pakistani i kërkon Këshillit të Sigurimit të OKB-së që të mblidhet për Kashmirin

Botasot - 14.08.2019

Qeveria pakistaneze kërkoi nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara që të mblidhen dhe të diskutojnë rreth vendimit të Indisë për revokimin e statusit të veçantë të Jammut dhe Kashmirit.

Kashmiri 'në dry'

Evropaelire - 13.08.2019

Rrugët në Kashmir janë të qeta, përderisa tensionet janë në rritje pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e pjesës së administruar prej saj në Kashmir.

Xhamu dhe Kashmir, qytetarët në namazin e Bajramit nën shoqërimin e ushtarëve indianë

Medial - 12.08.2019

India edhe për Kurban Bajram ka vazhduar kufizimet që zbaton pas vendimeve të tij për heqjen e statusit të veçantë të rajonit Xhamu dhe Kashmir dhe të ndarjes së këtij rajoni në dy pjesë, transmeton ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

Gazeta Express - 12.08.2019

Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë këtij ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

Evropaelire - 12.08.2019

Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë këtij ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

Botasot - 12.08.2019

Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë këtij ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

Lajmi.net - 12.08.2019

Rrugët dhe dyqanet kanë qenë të zbrazëta më 12 gusht, si shkak i rrethimit që i është bërë këtij rajoni për të tetën ditë me radhë. Në qytetin Srinagar, ku janë mbyllur xhamitë më të mëdha, ...

Festa e Bajramit shumë ndryshe kaloi në këtë qytet

Portalb - 12.08.2019

Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë këtij ...

Festë e zbehtë e Bajramit në Kashmirin e drejtuar nga India

BalkanWeb - 12.08.2019

KASHMIR Forca të shtuara të sigurisë indiane kanë vazhduar të qëndrojnë në Kashmirin e drejtuar nga India gjatë shënimit të Festës islame të Bajramit, pas shqetësimeve për mbajtje të protestave, meqë ...