TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rikthimi i “strategut” të Tanushës dhe pse Zaev afron njeriun që i frikësohet Ali Ahmeti

Ina - 13.08.2017

Ka bërë lajm hyrja në Shkup e Xhezair Shaqirit, i cili nga të gjithë njihet me nofën “Komandant Hoxha”, pasi është kreu i formaconit të parë ushtarak që luftoi në vitin 2001 që shqiptarët të jenë ...

Shaqiri: Kurrë se kam ndihmu me vota LSDM, ja kush po shpif

Botasot - 12.08.2017

Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha i UÇK-së ka mohuar zërat se ai në ciklet e fundit zgjedhore ka përkrahur LSDM në Malësinë e Karadakut dhe se kjo ka qenë marrëveshja gjoja për kthimin e tij në Shkup.

Shaqiri: Kurrë se kam ndihmu me vota LSDM, ja kush po shpif (FOTO/Tabela)

Ina - 12.08.2017

Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha i UÇK-së ka mohuar zërat se ai në ciklet e fundit zgjedhore ka përkrahur LSDM në Malësinë e Karadakut dhe se kjo ka qenë marrëveshja gjoja për kthimin e tij në Shkup.