TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Trump hedh poshtë pretendimet e Kinës për tarifat

VOA - 08.11.2019

Presidenti Donald Trump hodhi poshtë pretendimet e Kinës, se Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë rënë dakord të heqin disa tarifa që secila palë i vendosi mallrave të njëra-tjetrës gjatë ...

Trump hedh poshtë pretendimet e Kinës për tarifat

Botasot - 08.11.2019

Presidenti Donald Trump hodhi poshtë pretendimet e Kinës, se Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë rënë dakord të heqin disa tarifa që secila palë i vendosi mallrave të njëra-tjetrës gjatë ...

Trump hedh poshtë pretendimet e Kinës për tarifat

BalkanWeb - 09.11.2019

Presidenti Donald Trump hodhi poshtë pretendimet e Kinës, se Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë rënë dakord të heqin disa tarifa që secila palë i vendosi mallrave të njëra-tjetrës gjatë ...