TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të dënuarit e “Lagjes së Trimave” i shanë gjykatësit: Për ne gjykata nuk ekziston, kjo është Shqipëri

Portalb - 16.05.2019

Atmosferë e tensionuar sot ka qenë në seancën e Gjykatës së Apelit në Shkup për rastin “Lagjja e Trimave”. Në fillim të seancës, të dënuarit kanë kërkuar hetim ndërkombëtar dhe treguan se kjo është ...

Gjykata e Apelit do t’i shqyrtojë ankesat e ty gjykuarve për “Lagjen e trimave”

Portalb - 16.05.2019

Në Gjykatën e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 personave të gjykuar për këmbim zjarrin e përgjakshëm në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë në maj të vitit 2015, në të cilin ...

Gjykata e Apelit sot shqyrton ankesat e të dënuarve për “Lagjen e Trimave”

Telegrafi - 16.05.2019

Gjykata e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 të dënuarve për ngjarjet në “Lagjen e Trimave” në maj të vitit 2015 në Kumanovë, në të cilat jetën e humbën 8 pjesëtarë të ...

Të dënuarit e “Lagjes së Trimave” i shanë gjykatësit: Për ne gjykata nuk ekziston, kjo është Shqipëri

Antpress - 16.05.2019

Atmosferë e tensionuar sot ka qenë në seancën e Gjykatës së Apelit në Shkup për rastin “Lagjja e Trimave”. Në fillim të seancës, të dënuarit kanë kërkuar hetim ndërkombëtar dhe treguan se kjo është ...

Gjykata e Apelit do t’i shqyrtojë ankesat e ty gjykuarve për “Lagjen e trimave”

Tetova Sot - 16.05.2019

Në Gjykatën e Apelit në Shkup sot dhe nesër duhet të shqyrtohen ankesat e 33 personave të gjykuar për këmbim zjarrin e përgjakshëm në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë në maj të vitit 2015, në të cilin ...