TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thyhet kodi i tekstit më misterioz në botë

Botasot - 15.05.2019

Për 600 vjet ka refuzuar të heqë dorë nga sekretet e tij dhe ka rrahur disa nga kokat më të shkëlqyera në botë, përfshirë Alan Turing. Ekspertët thonë se dorëshkrimi i Voynich, i njohur si 'teksti më ...

Thyhet kodi i tekstit më misterioz në botë

Telegrafi - 15.05.2019

Për 600 vjet ka refuzuar të heqë dorë nga sekretet e tij dhe ka rrahur disa nga kokat më të shkëlqyera në botë, përfshirë Alan Turing. Ekspertët thonë se dorëshkrimi i Voynich, i njohur si ‘teksti më ...

Thyhet kodi i tekstit më misterioz në botë

Alsat - 15.05.2019

Për 600 vjet ka refuzuar të heqë dorë nga sekretet e tij dhe ka rrahur disa nga kokat më të shkëlqyera në botë, përfshirë Alan Turing. Ekspertët thonë se dorëshkrimi i Voynich, i njohur si ‘teksti më ...

Thyhet kodi i tekstit më misterioz në botë

Koha.net - 15.05.2019

Për 600 vjet ka refuzuar të heqë dorë nga sekretet e tij dhe ka rrahur disa nga kokat më të shkëlqyera në botë, përfshirë Alan Turing. Ekspertët thonë se dorëshkrimi i Voynich, i njohur si 'teksti më ...