TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Telekom Albania" dërgon në Greqi 400 milion euro të fituara në Shqipëri

Albeu.com - 12.06.2019

Telekom Albania , operatori i dytë i telefonisë celulare në vend ka vendosur që të shpërndajë më në fund dividentin tek aksionerët e tij grekë të Cosmote Mobile Telecommunication.

Telekom Albania 400 milionë euro dividend nga fitimet e saj për aksionerët e Cosmote

Medial - 12.06.2019

Telekom Albania, operatori i dyt ë i telefonis ë celulare n ë vend ka vendosur q ë t ë shp ë rndaj ë 50 miliard ë lek ë (400 milion ë euro) si dividend p ë r aksioner ët e Cosmote Mobile T elecommuni ...

Telekom Albania 400 milionë euro dividend nga fitimet e saj për aksionerët e Cosmote

PC World - 12.06.2019

Telekom Albania, operatori i dyt ë i telefonis ë celulare n ë vend ka vendosur q ë t ë shp ë rndaj ë 50 miliard ë lek ë (400 milion ë euro) si dividend p ë r aksioner ët e Cosmote Mobile T elecommuni ...

Kompanitë e mëdha 1 miliard euro fitime të pashpërndara, shteti shqiptar u “fal” 70 milion euro

Botasot - 10.06.2019

Monitor ka përpunuar të dhënat e bilanceve të 10 kompanive më fitimprurëse në vend, të cilat rezulton se deri në vitin 2017 kanë akumuluar në kapital 98 miliardë lekë fitime të pashpërndara dhe 29 ...