TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Britani, pranohet kërkesa e deputetëve, e paligjshme shpërndarja e Parlamentit

ABC News - 11.09.2019

Një gjykatë në Britaninë e Madhe e ka shpallur të paligjshëm shpërndarjen e Parlamentit të vendosur nga kryeministri Boris Xhonson. Në vendim, gjykata shprehet se kreu i qeverisë nuk mund t’i mohojë ...

Gjykata: Vendimi për pezullimin e parlamentit britanik, i paligjshëm

VOA - 11.09.2019

T ë mërkurën një gjykatë skoceze e cilësoi të paligjshme masën e kryeministrit britanik Boris Johnson për të pezullua r parlamentin . Gjykat ësit nuk urdhëruan ndalimin e masës p ër pezullim , por ...

Lajm i mirë për studentët e huaj në Mbretërinë e Bashkuar, qeveria ‘Johnson’ merr vendimin që heq kufizimet

SOT - 11.09.2019

Qeveria Johnson heq kufizimet në politikat e imigracionit ndaj shumë studentëve të huaj të universiteteve britanike Si për të qetësuar frikërat e një kufiri të mbyllur pas Brezit.

Britani, rritet në dy vite periudha e qëndrimit për studentët e huaj

Top Channel - 11.09.2019

Studentët e huaj do të lejohen të qëndrojnë në Britani edhe për dy vjet pas përfundimit të studimeve me mundësinë për të gjetur një punë. Propozimi i ri ministrisë së Brendshme Britanike kundërshton ...

Gjykata skoceze: Pezullimi i Parlamentit britanik, i paligjshëm

SOT - 11.09.2019

Vendimi i kryeministrit të Britanisë së Madhe, Boris Johnson, për pezullimin e parlamentit britanik për pesë javë është i paligjshëm, thuhet në një vendim të sotëm të një gjykate skoceze.

Londër, studentët e huaj mund të qëndrojnë në Mbretërinë e Bashkuar edhe dy vjet pas diplomimit

Zeri - 11.09.2019

Si për të qetësuar frikërat e një kufiri të mbyllur pas Brezit. Kryeministri Boris Johnson ka vendosur të lehtësojë kufizimet në politikat e imigracionit ndaj shumë studentëve të huaj të regjistruar ...

Gjykata rrëzon Johnoson. Quan të paligjshëm mbylljen e Parlamentit

Top Channel - 11.09.2019

Gjykata më e lartë e Skocisë e cilësoi të paligjshëm pezullimin e punës së parlamentit nga kryeministri britanik, Boris Johnson. Një panel prej tre gjyqtarësh shqyrtoi rastin e paraqitur nga 75 ...

Gjykata skoceze: Pezullimi i Parlamentit britanik, i paligjshëm

Zeri - 11.09.2019

Vendimi i kryeministrit të Britanisë së Madhe, Boris Johnson, për pezullimin e parlamentit britanik për pesë javë është i paligjshëm, thuhet në një vendim të sotëm të një gjykate skoceze, transmeton ...

Gjykata skoceze: Pezullimi i Parlamentin britanik, i paligjshëm

RTSH - 11.09.2019

Pezullimi nga Boris Johnson i Parlamentit të Britanisë së Madhe është i paligjshëm. Ky është përfundimi në të cilin doli këtë të mërkurë gjykata më e lartë civile e Skocisë.

Britania pritet të ndryshojë politikat rreth qëndrimit të studentëve

Portalb - 11.09.2019

Ministria e Punëve të Brendshme Britanike ka bërë të ditur propozime të reja që u mundësojnë studentëve ndërkombëtarë që të qëndrojnë në Britani edhe dy vjet pas përfundimit të studimeve si dhe të ...

Britania pritet të ndryshojë politikat rreth qëndrimit të studentëve

Evropaelire - 11.09.2019

Ministria e Punëve të Brendshme Britanike ka bërë të ditur propozime të reja që u mundësojnë studentëve ndërkombëtarë që të qëndrojnë në Britani edhe dy vjet pas përfundimit të studimeve si dhe të ...

Britania pritet të ndryshojë politkat rreth qëndrimit të studentëve

Zeri - 11.09.2019

Ministria e Brendshme Britanike ka bërë të ditur propozime të reja që u mundësojnë studentëve ndërkombëtarë që të qëndrojnë në Britani edhe dy vjet pas përfundimit të studimeve si dhe të gjejnë punë.

Pezullimi i Parlamentit në Britani i paligjshëm

Koha.net - 11.09.2019

Vendimi i Boris Johnson për pezullimin e parlamentit britanik është i paligjshëm, ka vendosur Gjykata më e lartë civile e Skocisë. Një panel prej tre gjyqtarësh në Gjykatën e Sesionit vendosën në ...

Gjykata skoceze e konsideron të paligjshëm pezullimin e parlamentit në Britani

Gazeta Express - 11.09.2019

Gjykata më e lartë e Skocisë ka vendosur që pezullimi i punës së parlamentit nga kryeministri britanik, Boris Johnson është i paligjshëm. Një panel prej tre gjyqtarëve ka marrë vendim në të mirë të ...

Britani, pranohet kërkesa e deputetëve, e paligjshme shpërndarja e Parlamentit

Medial - 11.09.2019

Lexime: 6 Një gjykatë në Britaninë e Madhe e ka shpallur të paligjshëm shpërndarjen e Parlamentit të vendosur nga kryeministri Boris Xhonson. Në vendim, gjykata shprehet se kreu i qeverisë nuk mund ...

Britani, rritet në dy vite periudha e qëndrimit për studentët e huaj

Botasot - 11.09.2019

Studentët e huaj do të lejohen të qëndrojnë në Britani edhe për dy vjet pas përfundimit të studimeve me mundësinë për të gjetur një punë. Propozimi i ri ministrisë së Brendshme Britanike kundërshton ...

Rritet në dy vite periudha e qëndrimit për studentët e huaj në Britani

Gazeta Tema - 11.09.2019

Propozimi i ri ministrisë së Brendshme Britanike kundërshton vendimin e marrë në 2012-tën nga Theresa May, atëherë sekretare e Punëve të Brendshme, që i detyronte studentët ndërkombëtarë të largohen ...

Gjykata skoceze e konsideron të paligjshëm pezullimin e parlamentit në Britani

BalkanWeb - 11.09.2019

Gjykata më e lartë e Skocisë ka vendosur që pezullimi i punës së parlamentit nga kryeministri britanik, Boris Johnson është i paligjshëm. Një panel prej tre gjyqtarëve ka marrë vendim në të mirë të ...

Britania pritet të ndryshojë politikat rreth qëndrimit të studentëve

Zeri - 11.09.2019

Ministria e Punëve të Brendshme Britanike ka bërë të ditur propozime të reja që u mundësojnë studentëve ndërkombëtarë që të qëndrojnë në Britani edhe dy vjet pas përfundimit të studimeve si dhe të ...

Britania pritet të ndryshojë politikat rreth qëndrimit të studentëve

Botasot - 11.09.2019

Ministria e Punëve të Brendshme Britanike ka bërë të ditur propozime të reja që u mundësojnë studentëve ndërkombëtarë që të qëndrojnë në Britani edhe dy vjet pas përfundimit të studimeve si dhe të ...

Gjykata skoceze ee konsideron të paligjshëm pezullimin e parlamentit në Britani

Botasot - 11.09.2019

Gjykata më e lartë e Skocisë ka vendosur që pezullimi i punës së parlamentit nga kryeministri britanik, Boris Johnson është i paligjshëm. Një panel prej tre gjyqtarëve ka marrë vendim në të mirë të ...

Gjykata skoceze e konsideron të paligjshëm pezullimin e parlamentit në Britani

Evropaelire - 11.09.2019

Gjykata më e lartë e Skocisë ka vendosur që pezullimi i punës së parlamentit nga kryeministri britanik, Boris Johnson është i paligjshëm. Një panel prej tre gjyqtarëve ka marrë vendim në të mirë të ...