TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Australia, vendi i habive dhe gjërave të frikshme

Top Channel - 22.07.2019

Nëse imagjinoni Japoninë si një vend ku gjithçka është paqësore dhe e qetë, Australia është e kundërta e kësaj. Krokodilë që gëlltiten nga pitonë; boçe pishe me madhësinë e një foshnje; krokodilë ...

Australia, vendi i habive dhe gjërave të frikshme

Zeri - 22.07.2019

Nëse imagjinoni Japoninë si një vend ku gjithçka është paqësore dhe e qetë, Australia është e kundërta e kësaj. Krokodilë që gëlltiten nga pitonë; boçe pishe me madhësinë e një foshnje; krokodilë ...