TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Publikohet hulumtimi mbi degradimin e mjedisit nga industria nxjerrëse

Botasot - 12.07.2019

Qendra Kosovare për Gazetari Hulumtuese “Preportr”, e cila funksionon në kuadër të organizatës Çohu, sot organizon konferencë në të cilën do të publikohet hulumtimi “Industria e shkatërrimit”.

Publikohet hulumtimi mbi degradimin e mjedisit nga industria nxjerrëse

Telegrafi - 12.07.2019

Qendra Kosovare për Gazetari Hulumtuese “Preportr”, e cila funksionon në kuadër të organizatës Çohu, sot organizon konferencë në të cilën do të publikohet hulumtimi “Industria e shkatërrimit”.

Publikohet hulumtimi mbi degradimin e mjedisit nga industria nxjerrëse

Lajmi.net - 12.07.2019

Në konferencë do të prezantohen gjetjet e hulumtimit të cilat tregojnë për dëmet që po shkaktojnë kompanitë të cilat nxjerrin rërë, zhavorr dhe gur të fortë në Kosovë.