TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përfundon mbledhja e Këshillit të Sigurisë në Presidencë, Rama largohet përpara

SOT - 16.05.2018

Përfundon mbledhja e Këshillit të Sigurisë në Presidencë. Kjo mbledhje ka qenë e planifikuar 2 javë më parë, dhe të pranishëm kanë qenë ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, kryeprokurorja Arta Marku, ...

Përfundon Këshilli i Sigurisë, Rama largohet pa mbaruar mbledhja

Mapo - 16.05.2018

Më pak se një orë ka zgjatur takimi në Presidenti i anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Sigurisë. Mësohet se kryeministri Rama u largua nga mbledhja para përfundimit të takimit.

Presidenti Meta mbledh Këshillin e Sigurisë Kombëtare

ABC News - 16.05.2018

Në insitutucionin e Presidencës po mbahet mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare. Nuk ka pasur njnjë njoftim për mediat, por burime nga Presidenca bëjnë me dije se po diskutohet strategjia për ...