TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjashtë pozicione më të mira seksuale për meshkujt me penisi më të vogël

Lajmi.net - 13.01.2018

A dëshironi të ndjeni gjërat në dhomën e gjumit, por jeni të shqetësuar se burri juaj ka penis pak të vogël? Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britaninë e Madhe matet në gjatësi prej 13,2 cm ...

Gjashtë pozicione më të mira seksuale për meshkujt me penisi më të vogël

Alb Portali - 13.01.2018

Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britaninë e Madhe matet në gjatësi prej 13,2 cm dhe 4,6 inç (11,6 cm) në perimetër. Loading... Por burrat vijnë dhe të gjitha format dhe madhësitë dhe nuk ka ...