TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Askush nuk do të mund të votojë më 6 tetor pa dokumente valide të Kosovës, as serbët

Koha.net - 11.09.2019

Më 6 tetor, ditën kur qytetarët do t’u drejtohen kutive të votimit, votën e tyre ata do të mund ta japin vetëm nëse posedojnë dokumente të lëshuara nga institucionet e Republikës së Kosovës.

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Braathu vizitoi KQZ-në

Lajmi.net - 11.09.2019

Siç njofton kumtesa, përgatitja e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës që do të mbahen më 6 tetor, ishte tema e këtij takimi. Në fillim të takimit, kryetarja e KQZ-së, Daka e njoftoi ...

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Braathu vizitoi KQZ-në

Gazeta Express - 11.09.2019

Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu vizitoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, i cili u prit në takim nga kryetarja, Valdete Daka dhe anëtarët tjerë të KQZ-së.

Serbët e Kosovës nuk duan paraqitje të përbashkët më 6 tetor

Kosova Live - 11.09.2019

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) dje miratoi udhëzimin administrativ për dokumentet personale me të cilat qytetarët e Kosovës mund të votojnë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, që do të mbahen ...

Zgjedhjet në Kosovë: Pas vendimit të KQZ serbët i ankohen bashkësisë ndërkombëtare për refuzim të votuesve me dokumente ...

Botasot - 11.09.2019

Lista Serbe ka ftuar bashkësinë serbe të reagoj në vendimin e KQZ që për votim do pranohet identifikimi vetëm me dokumente të lëshuara në Kosovës, por jo me tjera, shkruan “Novosti” përcjell “Bota ...

Kosovë: KQZ Certifikon subjektet politike për zgjedhjet

DW - 10.09.2019

BE-ja do të monitorojë zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë. Organizatat e shoqërisë civile kërkojnë nga partitë politike përfaqësim më të madh të grave në listat zgjedhore.

KQZ vendos të votohet vetëm me dokumente të Kosovës, reagon Veselinoviç

Botasot - 10.09.2019

Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor të Kosovës (CIK) Stevan Veselinoviç ka braktisur mbledhjen e komisionit për shkak të vendimit që të gjitha dokumentet identifikuese të votuesve gjatë zgjedhjeve ...

Veselinoviq braktis mbledhjen e KQZ, i pakënaqur me vendimin për dokumentet e votimit

Gazeta Express - 10.09.2019

Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor Stevan Veselinoviq e ka braktisur mbledhjen e këtij komisioni për shkak të marrjes së vendimit që dokumentet e identifikimit të votuesve gjatë zgjedhjeve të ...

Askush nuk do të mund të votojë më 6 tetor pa dokumente valide të Kosovës, as serbët

Portalb - 11.09.2019

Më 6 tetor, ditën kur qytetarët do t’u drejtohen kutive të votimit, votën e tyre ata do të mund ta japin vetëm nëse posedojnë dokumente të lëshuara nga institucionet e Republikës së Kosovës.

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Braathu vizitoi KQZ-në

Botasot - 11.09.2019

Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu vizitoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, i cili u prit në takim nga kryetarja, Valdete Daka dhe anëtarët tjerë të KQZ-së.

Veselinoviq braktis mbledhjen e KQZ, i pakënaqur me vendimin për dokumentet e votimit

Zeri - 10.09.2019

Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor Stevan Veselinoviq e ka braktisur mbledhjen e këtij komisioni për shkak të marrjes së vendimit që dokumentet e identifikimit të votuesve gjatë zgjedhjeve të ...