TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OBRM-PDUKM: Dënojmë ofendimet e Zaevit në bazë të orientimit seksual

Telegrafi - 13.08.2019

Partia opozitare maqedonae OBRM-PDUKM ka reaguar në lidhje me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev ku u përmend fjala ‘peder’. “Kriminelët janë në Qeveri dhe i udhëheq Zoran Zaev.

OBRM-PDUKM: Dënojmë ofendimet e Zaevit në bazë të orientimit seksual

Botasot - 13.08.2019

Partia opozitare maqedonae OBRM-PDUKM ka reaguar në lidhje me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev ku u përmend fjala ‘peder’. “Kriminelët janë në Qeveri dhe i udhëheq Zoran Zaev.

OBRM-PDUKM: Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset

Telegrafi - 12.08.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset, duke shtuar se ekonomia e vendit është vlerësuar me zero nga afaristët ...

OBRM-PDUKM: Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset

Botasot - 12.08.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset, duke shtuar se ekonomia e vendit është vlerësuar me zero nga afaristët ...