TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ONM vazhdon ankimimet

RTSH - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit vazhdon të paraqesi tek Komisionerët Publikë rekomandime për të ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Monitoruesit Ndërkombëtarë sërish kundër KPK-së, kërkojnë apelim për një tjetër vendim

Top Channel - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) vijon të mos jetë i bindur për vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), pasi sot ka dhënë rekomandimin pranë Komisionerëve Publikë, për të ...

ONM kërkon ankimimin e vendimit të KPK për Malajn

ABC News - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit u ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për ta ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për ...

Përplasjet Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, vettingu merr krisjet e para?

Java News - 10.08.2018

Armando Meta/javanews.al Duket se tashmë është përvijuar një krisje jo e vogël mes Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, që vëzhgon procesin e Vetingut, me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Vetingu, KPK: Zyra e Hipotekave ka vonuar përgjigjet, për subjektet e rivlerësimit kemi kërkuar informacion edhe jashtë ...

SOT - 10.08.2018

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka deklaruar dje se për punën e tij shpesh është bërë pengesë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Në një reagim të dhënë për një media tjetër, Komisioni ...

Kaloi vetingun, ONM kërkon apelimin e vendimit për prokurorin e Saimir Tahirit

LajmiFundit - 09.08.2018

Nderkohe qe Vettingu për prokurorët e gjyqtarët vijon, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi konfirmimin në detyrë të Gentian Osmanit, magjistrat në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së ...

ONM i kërkon komisionerëve publikë të ankimojnë vendimet e KPK

ABC News - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit i rekomandon Komisionerëve Publikë ankimimin në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit për dy vendime të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për konfirmimin në detyrë ...

Kaloi vettingun, ONM rekomandon ankimim për prokurorin Osmani

SOT - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit rekomandon ankimimin e dy vendimeve të dy trupave gjyqësore të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. ONM rekomandon ankimimin në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit ...

Kaloi Vettingun, ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit Gentjan Medja

Gazeta Express - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) sërish nuk është bindur nga vendimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) dhe ka rekomanduar apelim të tij për një tjetër ...

ONM kërkon shkarkimin e Gentian Osmanit, prokurorit që kërkoi arrestimin e Tahirit

Java News - 09.08.2018

ONM kërkon shkarkimin e Gentian Osmanit, prokurorit që kërkoi arrestimin e Tahirit ...

Ndërkombëtarët nuk binden nga vendimet KPK, rekomandojnë apelim për dy raste të tjera

Top Channel - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) sërish nuk është bindur nga vendimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) dhe ka rekomanduar apelim të tyre për dy raste të tjera.

Kaloi me sukses vetingun, por ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit

Mapo - 09.08.2018

Në datën 1 gusht, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi konfirmimin në detyrë të gjyqtarit Gentian Medja, pasi hetimi administrativ e nxirrte me sukses tek të tre kriteret e procesit të ...

Kaloi “sitën” e Vetting-ut, ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit Artur Malaj

Gazeta Tema - 09.08.2018

ONM ka ankimuar sot një tjetër vendim të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit i ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për ta ankimuar në Kolegjin e ...

Monitoruesit Ndërkombëtarë sërish kundër KPK-së, kërkojnë apelim për një tjetër vendim

Medial - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) vijon të mos jetë i bindur për vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), pasi sot ka dhënë rekomandimin pranë Komisionerëve Publikë, për të ...

U konfirmua nga KPK, por ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit Gentian Medja

Java News - 09.08.2018

vetem pak minuta me pare mesohet se OMN ka kërkuar sot shkarkimin e gjyqtarit Gentian Medja, ndonëse u konfirmua nga KPK më 1 gusht. ...

Ndërkombëtarët nuk binden nga vendimet KPK, rekomandojnë apelim për dy raste të tjera

Medial - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) sërish nuk është bindur nga vendimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) dhe ka rekomanduar apelim të tyre për dy raste të tjera.

KPK e konfirmoi në detyrë, ONM kërkon shkarkimin, ja kush është gjyqtari

SOT - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit që mbikëqyr procesin e vettingut në Shqipëri, kërkon shkarkimin e gjyqtarit Artur Malaj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) pak ditë më parë e konfirmoi në ...

Monitoruesit Ndërkombëtarë sërish kundër KPK-së, kërkojnë apelim për një tjetër vendim

Botasot - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) vijon të mos jetë i bindur për vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), pasi sot ka dhënë rekomandimin pranë Komisionerëve Publikë, për të ...

Ndërkombëtarët nuk binden nga vendimet KPK, rekomandojnë apelim për një tjetër rast

Botasot - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) sërish nuk është bindur nga vendimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) dhe ka rekomanduar apelim të tij për një tjetër rast.

ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit Artur Malaj

LajmiFundit - 10.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit që mbikëqyr procesin e vettingut në Shqipëri, kërkon shkarkimin e gjyqtarit Artur Malaj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) pak ditë më parë, në datën 3 ...

ONM kundër vendimit të KPK-së, rekomandon shkarkimin e një gjyqtari. Emri

LajmiFundit - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) ju ka paraqitur sot, Komisionerëve Publikë rekomandimin për ta ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit ...

Ndërkombëtarët nuk binden nga vendimet KPK, rekomandojnë apelim për dy raste të tjera

Portalb - 09.08.2018

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) sërish nuk është bindur nga vendimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) dhe ka rekomanduar apelim të tyre për dy raste të tjera, njofton TCH.

ONM ankimon vendimin ndaj prokurorit të Tahirit, ja arsyet…

Mapo - 09.08.2018

Në datë 2.8.2018, në përfundim të seancës dëgjimore përkatëse, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi konfirmimin në detyrë të subjektit të rivlerësimit, z.Gentian Osmani, magjistrat/prokuror në ...

SHBA-BE nuk tolerojnë, kërkojnë shkarkimin e prokurorit Osmani dhe gjyqtarit Medja, kërkesë komisionerit të ankimojë ...

SOT - 10.08.2018

Ndërkombëtarët kanë tronditur sërisht sistemin e drejtësisë. Pas kërkesës për të apeluar vendimin ndaj kreut të Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja dhe kreut të Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjorit, ...

Kush foli për veting pa dyshime? ONM nuk ndalet: Ankimoni edhe vendimin ndaj Artur Malajt

Mapo - 10.08.2018

Duket se faza e parë e vetingut nuk e ka lënë shumë të kënaqur trupën e huaj që kujdeset për procesin. Edhe të premten, ONM kërkoi që të ankimohet një tjetër vendim.

ONM kërkon shkarkimin e gjyqtarit Artur Malaj, KPK e konfirmoi në detyrë

Java News - 10.08.2018

ONM ka ankimuar sot një tjetër vendim të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit i ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për ta ankimuar në Kolegjin e ...