TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fermeret zvicerane kërkojnë sigurim social

Gazeta Express - 12.06.2019

Në Zvicër, më shumë se 31 mijë fermere marrin pak ose fare sigurim social, shkruan swissinfo.ch. Shoqata e tyre profesionale, së bashku me Swissaid, po bëjnë thirrje për mbrojtje më të mirë sociale ...

Fermeret zvicerane kërkojnë sigurim social

Botasot - 12.06.2019

Në Zvicër, më shumë se 31 mijë fermere marrin pak ose fare sigurim social, shkruan swissinfo.ch. Shoqata e tyre profesionale, së bashku me Swissaid, po bëjnë thirrje për mbrojtje më të mirë sociale ...

Fermeret zvicerane kërkojnë sigurim social

Tetova Sot - 12.06.2019

Në Zvicër, më shumë se 31 mijë fermere marrin pak ose fare sigurim social, shkruan swissinfo.ch. Shoqata e tyre profesionale, së bashku me Swissaid, po bëjnë thirrje për mbrojtje më të mirë sociale ...

Fermeret zvicerane kërkojnë sigurim social

Lajmi.net - 12.06.2019

“Përderisa e gjithë Zvicra aktualisht po mendon për situatën e grave, një grup i grave – fermeret – po harrohen”, kanë thënë në një deklaratë Shoqata Zvicerane e Grave Fermere dhe Rurale si dhe ...

Fermeret zvicerane kërkojnë sigurim social

Ina - 13.06.2019

Në Zvicër, më shumë se 31 mijë fermere marrin pak ose fare sigurim social, shkruan swissinfo.ch. Shoqata e tyre profesionale, së bashku me Swissaid, po bëjnë thirrje për mbrojtje më të mirë sociale ...