TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Taksapaguesit evropian kontribues të zhvillimit ekonomik në Kosovë

Botasot - 17.01.2019

Ministria e Financave dhe Banka Evropiane për Investime, kanë nënshkruar marrëveshjen grant për mbështetje të projektit për ndërtimin e autostradës Kijevë-Zahaq.

1 milion euro grant për ndërtimin e autostradës Kijevë-Zahaq

Medial - 17.01.2019

Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe udhëheqësi i Divizionit për Slloveninë, Kroacinë dhe Ballkanin Perëndimor në Bankën Evropiane për Investime, Matteo Rivellini kanë nënshkruar marrëveshjen për ...

Banka Evropiane për Investime 1 milion euro për rrugën Kievë-Zahaq

Telegrafi - 17.01.2019

Banka Evropiane për Investime, do ta përkrah projektin për ndërtimin e rrugës Prishtinë-Pejës respektivisht segmentit Kievë-Zahaq. Kjo është bërë e ditur të enjten pas nënshkrimit të marrëveshjes për ...

Banka Evropiane për Investime jep 1 milion euro për autostradën Kijevë-Zahaq

Botasot - 17.01.2019

Qeveria e Kosovës dhe Banka Evropiane për Investime, kanë nënshkruar marrëveshjen grant për mbështetje të projektit për ndërtimin e autostradës Kijevë-Zahaq.

MF nënshkruan marrëveshje për rrugën Kijevë-Zahaq me EIB

Kosova Live - 17.01.2019

Qeveria e Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe Banka Evropiane për Investime e përfaqësuar nga Matteo Rivellini, udhëheqës i Divizionit për Slloveni, Kroaci ...

1 milion euro për autostradën Kijevë-Zahaq nga Banka Evropiane për Investime

Koha.net - 17.01.2019

Qeveria e Kosovës dhe Banka Evropiane për Investime, kanë nënshkruar marrëveshjen grant për mbështetje të projektit për ndërtimin e autostradës Kijevë-Zahaq.

Edhe 1 milion euro grant për autostradën Kijevë-Zahaq

Lajmi.net - 17.01.2019

Qeveria e Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe Banka Evropiane për Investime e përfaqësuar nga Matteo Rivellini, udhëheqës i Divizionit për Slloveni, Kroaci ...

Edhe 1 milion euro grant për autostradën Kijevë-Zahaq

Zeri - 17.01.2019

Qeveria e Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe Banka Evropiane për Investime e përfaqësuar nga Matteo Rivellini, udhëheqës i Divizionit për Slloveni, Kroaci ...