TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Varrmihësit e varrezës më të madhe në botë ankohen për fantazma

Top Channel - 11.09.2019

“E pashë natën. Po hidhej nga varri në varr që të ushqehej me mishin e freskët të trupave të sapovarrosur. Dukej si një krimb i madh, sa një fëmijë, i mbuluar me gëzof si të maces”, tha Hani Abu ...

Varrmihësit ankohen për fantazma

Botasot - 11.09.2019

“Lugina e Paqes” është varreza më e madhe në botë, dhe ndodhet 150 kilometra në jug të Bagdadit. Aty dergjen eshtrat e miliona njerëzve, si dhe të shumë imamëve shiitë.

Varrmihësit e varrezës më të madhe në botë ankohen për fantazma

Telegrafi - 11.09.2019

“Lugina e Paqes” është varreza më e madhe në botë, dhe ndodhet 150 kilometra në jug të Bagdadit. Aty dergjen eshtrat e miliona njerëzve, si dhe të shumë imamëve shiitë.

Varrmihësit ankohen për fantazma

Alsat - 11.09.2019

“Lugina e Paqes” është varreza më e madhe në botë, dhe ndodhet 150 kilometra në jug të Bagdadit. Aty dergjen eshtrat e miliona njerëzve, si dhe të shumë imamëve shiitë.