TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova emëron përfaqësuesin në bisedimet me Serbinë

BalkanWeb - 13.01.2018

PRISHTINE- Qeveria e Kosovës vendosi të premten që Avni Arifi, shef i kabinetit të kryeministrit, Ramush Haradinaj, të jetë përfaqësues i saj në bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet ...

Kosova emëron përfaqësuesin në bisedimet me Serbinë

SOT - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës vendosi të premten që Avni Arifi, shef i kabinetit të kryeministrit, Ramush Haradinaj, të jetë përfaqësues i saj në bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe ...

Avni Arifi emërohet përfaqësues i Qeverisë së Kosovës në dialog me Serbinë

Evropaelire - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që Avni Arifi, shef i kabinetit të kryeministrit, të jetë përfaqësues i Qeverinë, në dialogun për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Ramushi pranon të jetë pjesë e dialogut me Serbinë

Albeu.com - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e së premtës ka emëruar shefin e stafit të kryeministrit Ramush Haradinaj , Avni Arifi , edhe shef të negociatave me Serbinë, që po zhvillohen me ndërmjetësim të ...

Avni Arifi emërohet përfaqësues i qeverisë në dialog me Serbinë

Lajmi.net - 12.01.2018

Kryeministri Ramush Haradinaj në mbledhjen e qeverisë ka folur për dialogun me Serbinë. Shefi i ekzekutivit kosovar ka thënë se tash kanë ardhur në një fazë finale.

Avni Arifi emërohet shef i negociatave me Serbinë

Koha.net - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës emëroi sot Avni Arifin shef të negociatave me Serbinë. Arifi është këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj. Ky i fundit tha se arsye pse është bërë një emërim i tillë është se ...

Haradinaj emëron Arifin shef për negociata me Serbinë

Alb Portali - 12.01.2018

Loading... Avni Arifi është propozuar nga Kryeministri Ramush Haradinaj për pozitën e shefit të negociatave me Serbinë. Ky propozim u aprovua edhe nga kabineti qeveritar në mbledhjen që po mbahet sot.

Avni Arifi emërohet përfaqësues i Qeverisë së Kosovës në dialog me Serbinë

Portalb - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që Avni Arifi, shef i kabinetit të kryeministrit, të jetë përfaqësues i Qeverinë, në dialogun për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ...

Avni Arifi emërohet shef i negociatave me Serbinë

Telegrafi - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës emëroi sot Avni Arifin shef të negociatave me Serbinë. Arifi është këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj. Ky i fundit tha se arsye pse është bërë një emërim i tillë është se ...

Avni Arifi emërohet shef i negociatave me Serbinë

Almakos - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës emëroi sot Avni Arifin shef të negociatave me Serbinë. Arifi është këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj. Ky i fundit tha se arsye pse është bërë një emërim i tillë është se ...

Avni Arifi emërohet shef i negociatave me Serbinë

Albeu.com - 12.01.2018

Qeveria e Kosovës emëroi sot Avni Arifin shef të negociatave me Serbinë. Arifi është këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj. Kreu i qeverisë tha se arsyeja pse është bërë një emërim i tillë ...