TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Studiues për Zërin e Amerikës: Rritja ekonomike në Shqipëri do tkurret, deficiti dhe borxhi në nivele kritike

BalkanWeb - 11.09.2019

Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi vazhdojnë të ...

Tiranë: Thatësira zbulon fiktivitetin e shifrave të ekonomisë në letër

VOA - 11.09.2019

Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi vazhdojnë të ...

Të huajt zgjerojnë aktivitetin e biznesit në Shqipëri, investojnë gjysmë miliardi euro

Flaka - 11.09.2019

Investimet e huaja direkte u rritën me 10 për qind në gjashtë muajt e parë të vitit teksa kompanitë me kapital të huaj kanë zgjeruar aktivitetin e tyre në ...

Të huajt zgjerojnë aktivitetin e biznesit në Shqipëri, investojnë gjysmë miliardi euro

Top Channel - 11.09.2019

Investimet e huaja direkte u rritën me 10 për qind në gjashtë muajt e parë të vitit teksa kompanitë me kapital të huaj kanë zgjeruar aktivitetin e tyre në Shqipëri.

Investimet e huaja nisin rënien, tkurren 13% në tremujorin e dytë

Mapo - 11.09.2019

Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara ...

Përderisa Ministri i Bekteshi po merret me asfaltim prej 2km rrugë, investitorët po tërheqin paratë e tyre, dhe po ikin ...

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator, Zhurnal.mk – Përderisa Ministri i Ekonomisë po merret me asfaltim të rrugëve prej 2 deri në 10 kilometra, afaristët dhe investitorët e huaj me të madhe po ikin nga Maqedonia e ...

Pa gjyqësor efikas nuk vijnë investimet

Flaka - 10.09.2019

Afaristët thonë se edhe aferat ndryshme në shtet si dhe mosmiratimi akoma i Ligjit për prokurorinë publike, si dhe mos përmirësimi i situatës në gjyqësor, nuk ofrojnë sigurinë e nevojshme për ...

2019ta, viti më i dobët për investime në dekadën e fundit, biznesmenët po ikin, çfarë po ndodhë me ekonominë?

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Në maj dhe qershor të këtij viti, investimet e huaja janë në minus prej 13 milion eurove, gjegjësisht, aq janë tërhequr nga Maqedonia.

Studiues për Zërin e Amerikës: Rritja ekonomike në Shqipëri do tkurret, deficiti dhe borxhi në nivele kritike

Medial - 11.09.2019

Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi vazhdojnë të ...

VOA: Ekonomia në krizë, thatësira zbuloi fiktivitetin e shifrave

Mapo - 11.09.2019

Zëri i Amerikës Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi ...