TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Google lanson dizajnin e ri të YouTube për faqen kryesore, në desktop

Telegrafi - 08.11.2019

Sot, Google njoftoi se po lanson një përvojë të re vizuele në faqen kryesore për YouTube në desktop dhe tabletë. Pamja e re u zbulua për herë të parë në gusht, dhe po përfundon nga sot dhe duhet të ...

Google lanson dizajnin e ri të YouTube për faqen kryesore, në desktop

Botasot - 08.11.2019

Sot, Google njoftoi se po lanson një përvojë të re vizuele në faqen kryesore për YouTube në desktop dhe tabletë. Pamja e re u zbulua për herë të parë në gusht, dhe po përfundon nga sot dhe duhet të ...

Google lanson dizajnin e ri të YouTube për faqen kryesore, në desktop

Medial - 08.11.2019

Sot, Google njoftoi se po lanson një përvojë të re vizuele në faqen kryesore për YouTube në desktop dhe tabletë. Pamja e re u zbulua për herë të parë në gusht, dhe po përfundon nga sot dhe duhet të ...

Google lanson dizajnin e ri të YouTube për faqen kryesore, në desktop

Flaka - 08.11.2019

Sot, Google njoftoi se po lanson një përvojë të re vizuele në faqen kryesore për YouTube në desktop dhe tabletë. Pamja e re u zbulua për herë të parë në gusht, dhe po përfundon nga sot dhe duhet të ...

Google lanson dizajnin e ri të YouTube për faqen kryesore, në desktop

Tetova Sot - 09.11.2019

Sot, Google njoftoi se po lanson një përvojë të re vizuele në faqen kryesore për YouTube në desktop dhe tabletë. Pamja e re u zbulua për herë të parë në gusht, dhe po përfundon nga sot dhe duhet të ...