TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LSI-ja nis riorganizimin e strukturave, emëron drejtuesin e pushtetit lokal (Emri)

BalkanWeb - 08.11.2019

Në kuadër të riorganizimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve në strukturat e partisë, Kryesia Ekzekutive e Lëvizjes Socialiste për Integrim ka marrë vendim për emëruar si Sekretar të Pushtetit Lokal, ...

Riorganizimi i strukturave brenda LSI, kush është drejtuesi i ri i pushtetit lokal (Emri)

SOT - 08.11.2019

Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë vendim të emërojë si Sekretar të Pushtetit Lokal, Petrit Sinën. Kjo zgjedhje është bërë në kuadër të riorganizimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve në strukturat ...

LSI emëron drejtuesin e pushtetit lokal

Medial - 08.11.2019

Kryesia Ekzekutive e Lëvizjes Socialiste për Integrim këtë të premte ka marrë vendim për emëruar si Sekretar të Pushtetit Lokal, Petrit Sinën. Emërimi i tij është bërë në kuadër të riorganizimit dhe ...