TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hamiti: KQZ-ja, peng i pazareve të Thaçit me Nismën dhe me PSD-në

Zeri - 16.03.2019

Anëtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) ka një vit që u është skaduar mandati, përderisa presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ende nuk i ka emëruar përfaqësuesit e rinj politikë të këtij ...

KQZ-ja qe një vit e bllokuar, Thaçi akuzohet për pazare politike

Zeri - 16.03.2019

Anëtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) ka një vit që u është skaduar mandati, përderisa presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ende nuk i ka emëruar përfaqësuesit e rinj politikë të këtij ...

Thaçi flet për bllokimin e KQZ-së: Për çdo vendim, dikush do të dalë i pakënaqur

Botasot - 15.03.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vazhdon të mbetet i bllokuar që nga 27 marsi i vitit të kaluar, kurse presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ende nuk i ka emëruar anëtarët e rinj.

Shqyrtohet mundësia e krijimit të grupeve të reja parlamentare, për të marrë nga dy vende në KQZ

Koha.net - 14.03.2019

Presidenti Hashim Thaçi, ende nuk ka dalë me vendimin se si do të jetë përfaqësimi i partive politike në KQZ. Megjithatë, zyrtarë të partive të përfaqësuara në Kuvend thonë të kenë informacione se ...