TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shala: KMLDNJ e përkrah iniciativën e Qëndron Kastratit, SBASHK-u të mos bëhet vegël e partive politike

Medial - 11.09.2019

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, në një lidhje direkte në Magazina Zgjedhore në Klan Kosova, ka deklaruar KMDLNJ nuk ka asnjë rivalitet me ...

KMDLNj: Ndërhyrja e SBASHK-ut, standard i dyfishtë para zgjedhjeve të parakohshme

Telegrafi - 11.09.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e Lirive të Njeriut (KMDLNj), ka thënë se SBASHK-u, pothuajse në çdo fillim të vitit shkollor sajon ndonjë pretekst për organizim të grevave, në radhë të parë për ...

KMDLNj: Ndërhyrja e SBAShK-ut, standard i dyfishtë para zgjedhjeve

Botasot - 11.09.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), ka akuzuar SBASHK-un se çdo fillim të vitit shkollor sajon pretekste për organizimin e grevave, duke e quajtur standard të ...

SBASHK kërkon nga MASHT-i të merr masa për mbylljen e gjashtë shkollave në Kamenicë

Lajmi.net - 10.09.2019

Nga SBASHK thanë se nëse nuk bëhet një zgjidhje që këto shkolla të mos mbyllen ata do të mbajnë greva. “Në këtë situatë kur gjendja në shkollat në Kamënicë është alarmante e me qëllim që të kthehet ...

Sipas SBASHK-ut gjendje në shumë shkolla të Kamenicës është alarmante

Koha.net - 10.09.2019

SBASHK kërkon që MASHT-i të veprojë për ta stabilizuar gjendjen në shkollat e komunës së Kamenicës. Ideja e pamatur dhe e paanalizuar fare e kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati, që në emër të ...

SBASHK: MASHT-i të veprojë për ta stabilizuar gjendjen në shkollat e Kamenicës, në të kundërtën do të ketë greva

Zeri - 10.09.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit të Kosovës ka reaguar ndaj vendimit të kryetarit të komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, për reformën në arsim në shkollat e kësaj komune.

SBAShK: Gjendje alarmante në shumë shkolla të Kamenicës, MAShT-i të veprojë

Botasot - 10.09.2019

Ideja e pamatur dhe e pa analizuar fare e kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati, që në emër të “reformave” të mbyll shkolla, u kundërshtuan që nga fillimi nga nxënësit, prindërit dhe punëtorët ...

Shala: SBASHK-u të mos bëhet vegël e partive politike

Botasot - 11.09.2019

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, në një lidhje direkte në Magazina Zgjedhore në Klan Kosova, ka deklaruar KMDLNJ nuk ka asnjë rivalitet me ...

KMDLNj e akuzon SBAShK-un se në rastin e shkollave në Kamenicë ndërhyri për motive politike

Koha.net - 11.09.2019

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), ka akuzuar SBASHK-un se çdo fillim të vitit shkollor sajon pretekste për organizimin e grevave, duke e quajtur standard të ...

SBASHK: MASHT-i të veprojë për ta stabilizuar gjendjen në shkollat e Kamenicës, në të kundërtën do të ketë greva

Telegrafi - 10.09.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit të Kosovës ka reaguar ndaj vendimit të kryetarit të komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, për reformën në arsim në shkollat e kësaj komune.