TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nëse shkoni në Austri ose Gjermani, përgatituni për kontrolle

Botasot - 09.10.2019

Pas vendimit të Gjermanisë për të shtrirë kontrollet kufitare në Austri edhe për gjashtë muaj, Vjena vendosi të mbante kontrollet në kufi me Slloveninë dhe Hungarinë.

Nëse shkoni në Austri ose Gjermani, përgatituni për kontrolle

Lajmi.net - 09.10.2019

“Në përputhje me rrethanat, ne do të vazhdojmë me kontrollet që tashmë kryejmë në kufirin me Slloveninë dhe Hungarinë,” tha ministri i Punëve të Brendshme i Austrisë Wolfgang Peschorn.

Nëse shkoni në Austri ose Gjermani, përgatituni për kontrolle

Zeri - 09.10.2019

Pas vendimit të Gjermanisë për të shtrirë kontrollet kufitare në Austri edhe për gjashtë muaj, Vjena vendosi të mbante kontrollet në kufi me Slloveninë dhe Hungarinë.