TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova U20 merr pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore

Alsat - 12.06.2019

Basketbollistët e Kosovës U-20 (meshkujt) nga 21 deri më 23 qershor do të marrin pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore. Në këtë turne marrin pjesë Maqedonia Veriore, Kosova, Rusia dhe Mali i Zi.

Kosova U-20, pjesëmarrëse në një turne në Maqedoninë Veriore

Botasot - 12.06.2019

Basketbollistët e Kosovës U-20 (meshkujt) nga 21 deri më 23 qershor do të marrin pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore.Në këtë turne marrin pjesë Maqedonia Veriore, Kosova, Rusia dhe Mali i Zi.

Së bashku me Rusinë dhe Malin e Zi, Kosova merr pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore

Zeri - 12.06.2019

Basketbollistët e Kosovës U-20 (meshkujt) nga 21 deri më 23 qershor do të marrin pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore. Në këtë turne marrin pjesë Maqedonia Veriore, Kosova, Rusia dhe Mali i Zi.

Kosova U-20, pjesëmarrëse në një turne në Maqedoninë Veriore

Telegrafi - 12.06.2019

Basketbollistët e Kosovës U-20 (meshkujt) nga 21 deri më 23 qershor do të marrin pjesë në një turne në Maqedoninë Veriore. Në këtë turne marrin pjesë Maqedonia Veriore, Kosova, Rusia dhe Mali i Zi.

Kosova U-20, pjesëmarrëse në një turne në Maqedoninë Veriore

Lajmi.net - 12.06.2019

Në këtë turne marrin pjesë Maqedonia Veriore, Kosova, Rusia dhe Mali i Zi. “Dardanët” e rinj më 21 qershor do të luajnë ndaj Rusisë, një ditë më pas ndaj Maqedonisë Veriore dhe më 23 qershor kundër ...