TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

36 kompjuterë të rinj për Policinë e Kosovës nga UNDP

Gazeta Express - 12.07.2019

​Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Kjo falë një donacioni të UNDP-së në Kosovë.

Ministri Tahiri takoi Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko

Medial - 12.07.2019

11:11, 12 Korrik 2019 Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, priti sot në takim njoftues Përfaqësuesen e Përhershme e UNDP-së në Kosovë znj. Maria Suokko të cilën e uroj për pozitën e re dhe e ...

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Telegrafi - 12.07.2019

Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Kjo falë një donacioni të UNDP-së në Kosovë.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Medial - 12.07.2019

7:50, 12 Korrik 2019 Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë sot do t’i dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të ...

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Zeri - 11.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës të premten, më 12 korrik, në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të ...

Tahiri priti në takim përfaqësuesen e UNDP-së, Maria Suokko

Telegrafi - 12.07.2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, priti sot në takim njoftues Përfaqësuesen e Përhershme e UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko të cilën e uroj për pozitën e re dhe e njoftoi mbi zhvillimet dhe ...

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Zeri - 12.07.2019

Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Kjo falë një donacioni të UNDP-së në Kosovë.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Zhurnal - 12.07.2019

Prishtinë, 12 korrik – Zhurnal.mk – Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë sot do t’i dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës në ndërtesën e Drejtorisë së ...

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Botasot - 11.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës sot në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

Tahiri priti në takim përfaqësuesen e UNDP-së, Maria Suokko

Zeri - 12.07.2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, priti sot në takim njoftues Përfaqësuesen e Përhershme e UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko të cilën e uroj për pozitën e re dhe e njoftoi mbi zhvillimet dhe ...

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Zhurnal - 12.07.2019

Prishtinë, 12 korrik – Zhurnal.mk – Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Gazeta Express - 12.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë sot 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës, duke ...

Tahiri priti në takim njoftues Përfaqësuesen e Përhershme e UNDP-së në Kosovë

Lajmi.net - 12.07.2019

Ministri Tahiri e falënderoi UNDP-në për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme në sektorin e drejtësisë veçanërisht në fushën e kundër korrupsionit ku si rezultat i bashkëpunimit të ndërsjellë ...

UNDP dorëzon pajisje për Policinë e Kosovës

Telegrafi - 12.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës sot në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Lajmi.net - 12.07.2019

Këta kompjuterë do të shpërndahen në 36 stacione policore dhe do të përdoren nga personeli për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Procesi i legalizimit, i iniciuar nga Ministra e ...

Me pajisje të reja, Policia përmirëson procesin e regjistrimit të armëve për legalizim

Zeri - 12.07.2019

Iu dorëzuan sot Policisë së Kosovës 36 kompjuterë me monitor në një ceremoni rasti ku morën pjesë Izmi Zeka, Zëvendësministër i Punëve të Brendshme dhe Koordinator i AVL-ve, Rashit Qalaj, Drejtor i ...