TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tani mund të vizitoni Çernobilin me pansion të plotë ndërsa rrezatimin e keni “falas”

Alsat - 12.07.2019

Më shumë se tridhjetë vite pas fatkeqësisë në centralin nuklear Çernobil, ai vazhdon të mbetet vend jashtëzakonisht i rrezikshëm, mirëpo kjo nuk ka sprapsur presidentin Urkainas, Volomir Zelinski që ...

Çernobili hapet për turistë dhe investitorë

Zeri - 13.07.2019

Më shumë se 30 vjet pas fatkeqësisë në centralin nuklear Çernobil, ai vazhdon të mbetet vend jashtëzakonisht i rrezikshëm, mirëpo kjo nuk ka sprapsur presidentin ukrainas, Volomir Zelinski që vendi ...