TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përfundon afati kalimtar në basketboll

Zeri - 11.09.2019

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës. Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime. Ndërkohë, të premten do të bëhet hedhja e shortit për ...

Përfundon afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Telegrafi - 11.09.2019

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës. Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime. Ndërkohë, të premten do të bëhet hedhja e shortit për ...

Përfundon afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Koha.net - 11.09.2019

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës. Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime. Ndërkohë, të premten do të bëhet hedhja e shortit për ...

Mbyllet afati kalimtar i basketbollit, klubet përforcohen me të madhe

Gazeta Express - 11.09.2019

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës. Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime. Ndërkohë, të premten do të bëhet hedhja e shortit për ...