TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA, ligjvënësit kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

VOA - 12.06.2019

Dy nga ligjvënësit e Kongresit amerikan, përgjegjës për mbikëqyrjen e ushtrisë amerikane, thanë se duan të shohin më shumë transparencë, duke përfshirë më shumë informacione për kamerat nga zyrtarët ...

SHBA, ligjvënësit kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

Lajmi.net - 12.06.2019

Kryetari i Komisionit për Shërbimet e Armatosura të Dhomës, demokrati Adam Smith dhe numri dy i këtij komisioni, republikani Mac Thornberry, shqetësohen se mungesa në rritje e transparencës mund të ...

SHBA, ligjvënësit kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

Botasot - 12.06.2019

Dy nga ligjvënësit e Kongresit amerikan, përgjegjës për mbikëqyrjen e ushtrisë amerikane, thanë se duan të shohin më shumë transparencë, duke përfshirë më shumë informacione për kamerat nga zyrtarët ...

Ligjvënësit amerikanë kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

Gazeta Express - 12.06.2019

Dy nga ligjvënësit e Kongresit amerikan, përgjegjës për mbikëqyrjen e ushtrisë amerikane, thanë se duan të shohin më shumë transparencë, duke përfshirë më shumë informacione për kamerat nga zyrtarët ...

SHBA, ligjvënësit kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

Tetova Sot - 12.06.2019

Dy nga ligjvënësit e Kongresit amerikan, përgjegjës për mbikëqyrjen e ushtrisë amerikane, thanë se duan të shohin më shumë transparencë, duke përfshirë më shumë informacione për kamerat nga zyrtarët ...

SHBA, ligjvënësit kërkojnë më shumë transparencë nga Pentagoni

BalkanWeb - 13.06.2019

Dy nga ligjvënësit e Kongresit amerikan, përgjegjës për mbikëqyrjen e ushtrisë amerikane, thanë se duan të shohin më shumë transparencë, duke përfshirë më shumë informacione për kamerat nga zyrtarët ...