TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dorëzohet para leopardit për pak kohë – por shihni se sa “trim” tregohet derri i egër kur dikush i vjen në ndihmë

Telegrafi - 22.10.2019

Një derr i egër ka shfrytëzuar mundësinë e tij për t’u çliruar nga kthetrat e një leopardi kur një hienë u shfaq papritmas. Bëhet fjalë për pamje të cilat tregojnë momentin kur derri i egër bllokohet ...

Dorëzohet para Leopardit për pak kohë, por shikoni sa " trim" tregohet derri i egër kur dikush i vjen në ndihmë (VIDEO)

Albeu.com - 22.10.2019

Një derr i egër ka shfrytëzuar mundësinë e tij për t’u çliruar nga kthetrat e një leopardi kur një hienë u shfaq papritmas. Bëhet fjalë për pamje të cilat tregojnë momentin kur derri i egër bllokohet ...

VIDEO: “Betejë për jetë a vdekje” mes leopardit dhe derrit të egër

Gazeta Tema - 22.10.2019

Ky është momenti kur një derr i egër lufton për tu çliruar nga kthetrat e një leopardi. Bëhet fjalë për pamje të cilat tregojnë momentin kur derri i egër bllokohet pas një përleshje të shkurtër.