TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SPB Tetovë: Muzika me zë të lartë në objektet hotelierike gjobitet deri në 1.000 euro

Medial - 13.08.2019

Tetovë, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë u bën apel pronarëve të kafeneve, diskotekave dhe objekteve të tjera hotelierike të kenë kujdes në intensitetin e muzikës që e ...

1000 euro gjoba për muzikën me zë të lartë

Flaka - 13.08.2019

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë u bën apel pronarëve të kafeneve, diskotekave dhe objekteve të tjera hotelierike të kenë kujdes në intensitetin e muzikës që e lëshojnë në lokalet e tyre apo e ...