TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Asnjë datë për autostradën Shkup-Bllacë

Ina - 15.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë t këtij viti dhe siguron se do të kemi vit ekonomik kushtuar ...

Sugareski: Po punohet në 90 projekte, në gjerësi prej 700 kilometrave dhe vlerë prej 850 milionë euro

Portalb - 15.05.2019

Për momentin po punohet në 90 projekte, rrugë, ura dhe pikpagesa me gjerësi të përgjithshme prej përmes 700 kilometrave rrugë me vlerë prej më shumë se 850 milionë euro, tha ministri i Transportit ...

Sugarevski: E respektoj çdo vendim të Kryeministrit

Alsat - 15.05.2019

Ministri për transport dhe Lidhje, Goran Sugarevski, sot ka deklaruar se do të respektojë çdo vendim të Kryeministrit, Zoran Zaev në kontekst të paralajmërimeve për rekosntruim të Qeverisë, për ...

Sugareski pret rritje të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë

Telegrafi - 15.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Gordan Sugereski pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë të këtij viti.

Kitanovit dhe Sugareskit nuk ju intereson rruga e Bllacës, ska asnjë datë për fillimin e kësaj rruge

Tetova Sot - 15.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë t këtij viti dhe siguron se do të kemi vit ekonomik kushtuar ...

Asnjë datë për autostradën Shkup-Bllacë

Flaka - 15.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë t këtij viti dhe siguron se do të kemi vit ekonomik kushtuar ...

“FSHESA”, SUGAREVSKI: E respektoj çdo vendim të kryeministrit

Medial - 15.05.2019

Ministri për transport dhe Lidhje, Goran Sugarevski, sot ka deklaruar se do të respektojë çdo vendim të kryeministrit, Zoran Zaev në kontekst të paralajmërimeve për rikosntruim të Qeverisë, për ...

Sugareski pret rritje të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë

Botasot - 15.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Gordan Sugereski pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë të këtij viti.

Kitanovit dhe Sugareskit nuk ju intereson rruga e Bllacës, ska asnjë datë për fillimin e kësaj rruge

Botasot - 16.05.2019

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë t këtij viti dhe siguron se do të kemi vit ekonomik kushtuar ...