TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkaqet që po çojnë në rënien e popullsinë shqiptare

Gazeta Express - 14.08.2019

INSTAT ka publikuar të dhënat demografike për tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për këtë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e ...

Shqipëri: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë

VOA - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri

Koha.net - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri

Lajmi.net - 14.08.2019

Sipas të dhënave të sapopublikuara nga Instituti i Statistikave numri i lindjeve për tremujorin e dytë të vitit 2019 ishte në Shqipëri 6362, duke shënuar një rënie prej 5,7 %, krahasuar me tremujorin ...

VOA: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri

BalkanWeb - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

Alarmi/ Popullsia shqiptare në rënie, bie ndjeshëm numri i lindjeve

Mapo - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

SHIFRAT: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë

Gazeta Tema - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...