TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gara për Gjykatën e Lartë/ Kualifikohen 8 juristë për tre vende, skualifikohen 14

Top Channel - 11.09.2019

Siç edhe ndodhi gjatë garës për në Gjykatën Kushtetuese, edhe në konkurrimin për në Gjykatën e Lartë , është rrudhur ndjeshëm lista e pretendentëve që synojnë tre vende vakante në gjykatën supreme.

Plotësimi i Gjykatës së Lartë, KLGJ përzgjedh 8 nga 22 kandidatët

Mapo - 11.09.2019

Pirgu me më shumë se 32 mijë çështje të grumbulluara në Gjykatën e Lartë pas daljes së saj nga funksionimi do të presë edhe disa muaj derisa të nisë shqyrtimi i dosjeve të para.

EMRAT/ 8 gjyqtarët që vijojnë garën për në Gjykatën e Lartë

Albeu.com - 11.09.2019

Këshilli i Lartë Gjyqësor përzgjodhi sot kandidatët që kualifikohen për vijimin e garës për në Gjykatën e Lartë. Nga 22 kandidatë, që kishin aplikuar për t’u bërë pjesë e Gjykatës së Lartë, vetëm ...

22 kandidatë për Gjykatën e Lartë, nis përzgjedhja e emrave

Gazeta Express - 11.09.2019

Nisi sot procedura e Këshilli të Lartë të Gjyqësorit nisi për verifikim të kushteve dhe kritereve të përzgjedhjes së kandidatëve, nga radhët e juristëve, për në pozicionet e lira të Gjykatës së Lartë.

Gara për Gjykatën e Lartë, zbardhen emrat e 8 juristëve që plotësojnë kushtet

SOT - 11.09.2019

Sot janë zgjedhur juristët që plotësojnë kushtet për të vijuar garën në Gjykatën e Lartë. Nga 22 kandidatë që aplikuan, 13 nuk janë kualifikuar, njëri është tërhequr dhe vetëm 8 kanë mundur që të ...

Plotësimi i vakancave në Gjykatën e Lartë, KLGJ shqyrton kandidatët

ABC News - 11.09.2019

Këshilli i Lartë Gjyqësor po diskuton me dyer të mbyllura plotësimin e kushteve e kritereve për 22 kandidatë nga radhët e juristëve, që kanë shprehur interes për të qenë anëtarë të Gjykatës së Lartë.

Dalin emrat/ Kush janë 8 kandidatët që vijojnë garën për në Gjykatën e Lartë

BalkanWeb - 11.09.2019

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka përzgjedhur në mbledhjen e sotme kandidatët, që kualifikohen për në Gjykatën e Lartë. Nga 22 kandidatë, që kishin aplikuar për t’u bërë pjesë e Gjykatës së Lartë, vetëm ...

22 kandidatë për Gjykatën e Lartë, nis përzgjedhja e emrave

Botasot - 11.09.2019

Nisi sot procedura e Këshilli të Lartë të Gjyqësorit nisi për verifikim të kushteve dhe kritereve të përzgjedhjes së kandidatëve, nga radhët e juristëve, për në pozicionet e lira të Gjykatës së Lartë.