TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ligji për gjuhët, tensione në seancën e Kuvendit

Almakos - 13.09.2017

13 September Në Kuvend është rritur tensioni për ligjin për përdorimin e gjuhëve. Deputetët e shumicës parlamentare kërkojnë miratimin e ligjit me yllin e Bashkimit Evropian për të përmbyllur edhe ...

Parlament, u refuzua kërkesa për tërheqjen e Ligjit për gjuhët

Portalb - 13.09.2017

Para se të konfirmohet rendi i ditës në seancën e sotme të 15-të, në kërkesë të njërit prej grupeve të deputetëve të VMRO-DPMNE-së, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dha pauzë, pasi paraprakisht nuk ...

Refuzohet kërkesa e OBRM-PDUKM-së për tërheqjen e propozim-ligjit për gjuhët

Telegrafi - 13.09.2017

Shumica parlamentare refuzoi kërkesën e deputetëve të OBRM-PDUKM-së, që propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve të tërhiqet nga rendi i ditës në seancën e 15-të të Kuvendit.

Ligji për shqipen ka kaluar në komisionin për sistem politik, së shpejti në rend dite

Zhurnal - 13.09.2017

Ligji për shqipen ka kaluar në komisionin për sistem politik, së shpejti në rend dite Shkup, 13 shtator - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca kanë mbajtur Komisioni për sistem politik ...

Propozim-ligji për gjuhët u miratua nga Komisioni për sistem politik

Telegrafi - 13.09.2017

Propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve sot u mbështet nga Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. Deputeti Antonio Milloshoski vlerësoi se ligji çon drejt dygjuhësisë dhe ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Almakos - 13.09.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë.

Seancë e re kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët dhe tre interpelanca

Telegrafi - 13.09.2017

Kuvendi i Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë seancën e 15-të, në rend dite të së cilës është propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Në këtë seancë duhet të shqyrtohet edhe ...

Ligji për gjuhët shkakton tensione në seancën e Kuvendit

Albeu.com - 13.09.2017

Në Kuvend është rritur tensioni për ligjin për përdorimin e gjuhëve. Deputetët e shumicës parlamentare kërkojnë miratimin e ligjit me yllin e Bashkimit Evropian për të përmbyllur edhe një pjesë nga ...

Ligji për gjuhët kaloi në Komisionin për sistem politik

Botasot - 13.09.2017

Projekt-ligji për përdorimin e gjuhëve sot u mbështet nga Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. Deputeti, Antonio Milloshoski tha se ligji, i tillë siç është ...

Refuzohet kërkesa për tërheqjen e Ligjit për gjuhët

Zhurnal - 13.09.2017

Refuzohet kërkesa për tërheqjen e Ligjit për gjuhët Shkup, 13 shtator - Para se të konfirmohet rendi i ditës në seancën e sotme të 15-të, në kërkesë të njërit prej grupeve të deputetëve të ...

Propozim-ligji për gjuhët u miratua nga Komisioni për sistem politik

Almakos - 13.09.2017

Propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve sot u mbështet nga Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. Deputeti Antonio Milloshoski vlerësoi se ligji çon drejt dygjuhësisë dhe ...

Seancë e re kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët dhe tre interpelanca

Botasot - 13.09.2017

Kuvendi i Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë seancën e 15-të, në rend dite të së cilës është propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Në këtë seancë duhet të shqyrtohet edhe ...

Komisioni Politik do të debatojë për ligjin e gjuhëve

Portalb - 12.09.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë.

Ligji për gjuhët edhe sot në diskutim në Komisionin për sistem politik

Telegrafi - 12.09.2017

Propozim-ligji për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë sot duhet të vazhdojë në diskutimin në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive në Kuvendin e Maqedonisë.

Shqipja kalon në Komisionin për çështje evropiane në Maqedoni

Koha.net - 11.09.2017

Me 9 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur, propozim-ligji për gjuhët kaloi në komisionin për çështje evropiane. Derisa Antonio Milloshovski i VMRO DPMNE-së po mundohej që të zgjaste debatin ...

Seancë kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët dhe tri interpelanca

Portalb - 13.09.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë seancën e 15-të në rend dite të së cilës është Propozim ligji për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë.

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik

Almakos - 13.09.2017

13 September Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë.

Ligji i gjuhëve, dita i dytë e shqyrtimit në Komisionin për Sistem Politik

Almakos - 12.09.2017

Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive sot vazhdon debatin për Projekt-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë.

Shqipja kalon në Komisionin për çështje evropiane në Maqedoni

Ina - 11.09.2017

Me 9 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur, propozim-ligji për gjuhët kaloi në komisionin për çështje evropiane. Derisa Antonio Milloshovski i VMRO DPMNE-së po mundohej që të zgjaste debatin ...

Seancë e re kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët dhe tri interpelanca

Zhurnal - 13.09.2017

Seancë e re kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët dhe tri interpelanca Shkup, 13 shtator - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë seancën e 15-të në rend dite të së cilës është ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik

Ina - 13.09.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë.

Gjuha shqipe kalon në Komisionin për çështje evropiane në Maqedoni

BalkanWeb - 12.09.2017

MAQEDONI- Me 9 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, propozim-ligji për gjuhët kaloi në komisionin për çështje evropiane. Kur Antonio Milloshovski i VMRO DPMNE-së po mundohej që të zgjaste ...

Seancë e re kuvendore, në rend dite ligji për gjuhët

Albeu.com - 13.09.2017

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta vazhdojë seancë n e 15-të në rend dite të së cilës është Propozim ligji për përdorimin e gjuhëve. Në këtë seancë duhet të shqyrtohet edhe Propozim ...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Alb Portali - 13.09.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë. Loading...

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Zhurnal - 13.09.2017

Debati për ligjin për gjuhët vazhdon në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive Shkup, 13 shtator - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për ...

Shqipja kalon nл Komisionin pлr злshtje evropiane nл Maqedoni

Botasot - 12.09.2017

Me 9 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur, propozim-ligji për gjuhët kaloi në komisionin për çështje evropiane. Derisa Antonio Milloshovski i VMRO DPMNE-së po mundohej që të zgjaste debatin ...

Komisioni Politik do të debatojë për ligjin e gjuhëve

Lajm - 13.09.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për kulturë.

Ligji për shqipen kalon leximin e parë në Komisionin për sistem politik

Albeu.com - 13.09.2017

Ligji për shqipen kaloi leximin e parë. Në Komision për Sistem Politik debati u orientua kryesisht në akuza ndaj shumicës e cila sipas opozitës po sjell një ligj anti-kushtetues.